Öksürük sezonunda olduğumuza göre ev yapımı öksürük şurubuyla sağlığınızı geri kazanabilirsiniz.
Malzemeler:
1/4 bardak bal
1/4 bardak taze sıkılmış limon suyu
1 çay kaşığı rendelenmiş zencefil
1/4 bardak eczaneden alınan sebze gliserini
Yapılışı:
Limon suyunu ve zencefili karıştırarak ufak bir tencerede düşük sıcaklıkta 10 dakika kadar kaynatın.
Ardından karışımı orta boy bir kaseye süzerek boşaltın.
Sebze gliserinini ve balı kaseye koyup iyice karıştırın.
Şurubu ufak bir şişeye koyun ve hava geçirmesini önleyecek şekilde kapatın. Bu şurubu 1 yıl kadar buzdolabında saklayabilirsiniz. Gliserinin tarihinin geçmemesine dikkat edin.
Sayfalar
- Ana Sayfa
- Gezilecek Yerler
- Bodrum Otelleri
- Alaçatı Otelleri
- Fethiye Otelleri
- Çeşme Otelleri
- Marmaris Otelleri
- Kaş Otelleri
- Alanya Otelleri
- Balayı Otelleri
- Ayvalık Otelleri
- Bungalov Otelleri
- Butik Oteller
- Dalyan Otelleri
- Datça Oteller
- Göcek Otelleri
- Kapadokya Otelleri
- Kuşadası Otelleri
- Yalıkavak Otelleri
- Karadeniz Otelleri
- Kemer Otelleri
- İstanbul Otelleri
- Termal Oteller
- Antalya Oteller
- Diğer Oteller
- İzmir Otelleri
14 Ocak 2015 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder