7 Ekim 2019 Pazartesi

Balayı Oteli "Prima Donna"

Prima Donna Hotel, Antalya'nın güzel yerlerinden Kaş Patara'da bulunmaktadır. Otelin 8 adet odası mevcuttur. Otelde her gün kat temizliği yapılmaktadır.

Odalarda; klima, ütü/ütü masası (istek üzerine), kaliteli yatak takımı, ayrı oturma alanı, balkon, veranda, özel banyo, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Ayrıca LED televizyon, film kiralama servisi, iPod takma konsolu, internet bağlantısı, masa, buzdolabı, espresso makinesi, küçük mutfak, ocak ızgarası, mutfak eşyası, tabak, çatal ve mutfak gereçleri mevcuttur. Odada emanet kasası ve bağlantılı/yan yana odalar mevcuttur.

Prima Donna Hotel'de her gün tam yemek servisi yapılmaktadır. Otelde restoran, bar/oturma salonu, lobide kahve servisi ve barbekü ızgaraları bulunmaktadır. Otelde açık havuz, ücretsiz havuz kabinleri, havuz şezlongları ve havuz şemsiyeleri bulunmaktadır. Otel denize yürüme mesafesindedir. Ayrıca danışma tur/bilet hizmetleri, kuru temizleme/çamaşırhane, ücretsiz market alışverişi servisi, valiz dolabı, düğün organizasyonu ve birden fazla dil bilen personel bulunmaktadır. Resepsiyonda emanet kasası, sigara içmek için özel alanlar, bahçe, piknik alanı, teras, kitap okumayı seven misafirler için kütüphane ve genel alanlarda televizyon mevcuttur.

Prima Donna Hotel, Sillyon Antik Kenti'ne 8 km, Aspendos Antik Kenti'ne 12 km, Antalya Akvaryum'a 37 km mesafede yer almaktadır. İstanbul ile Kaş arası 839 km'dir. Bu mesafe araç ile yaklaşık olarak 10 saat 3 dakika sürmektedir.

Prima Donna Hotel bünyesinde araçlı misafirler için ücretsiz otopark bulunmaktadır.

Prima Donna Adres
Gelemiş Mahallesi, Tavas Caddesi, Yalı Sokak. No;32 PATARA / Kaş  Antalya / TURKEY

Bilgi ve Rezervasyon için; 
 +90 532 130 8590

Prima Donna Fotoğraflar



























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder