8 Mart 2020 Pazar

Agrovela Hotel Alaçatı

Agrovela Hotel 400 yıllık taşlardan oluşan binası ile misafirlerine tarihi bir yapı hissi veriyor.

Bahçeye adım attığınızda zeytin, defne, lavanta ve limon kokuları Ege’de olduğunuzu hemen hissettirecektir…

Güneşin değdiği teninizle uzandığınız serin çarşaflar, yüzünüzü kuruladığınız yumuşacık havlu, mutfağımızdan sipariş ettiğiniz lezzetler…

Oteldeki ürünlerin hepsi doğal…

Agrovela Hotel, İzmir Çeşme Alaçatı mevkiinde yer almaktadır. Tesis, 400 yıllık tarihi taşlardan inşa edilmiştir. Toplam 34 adet odasıyla ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla konuklarını en iyi şekilde ağırlamaktadır. Tesis 3 katlıdır. Modern ve şık dizayn edilmiş 34 adet odası bulunmaktadır. Odalar ses geçirmez şekilde dizayn edilmiştir. Tesise evcil hayvan kabul edilmemektedir.

Odalarda; kumandalı klima, eşya dolabı, LCD TV, şifreli televizyon kanalları, mini bar, ücretsiz şişe su, çay-kahve makinesi, emanet kasa, balkon veya veranda bulunmaktadır. Odalarda yer alan banyolarda duş, saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri bulunmaktadır. 12 yaşına kadar olan 1 çocuk için ekstra konaklama ücreti talep edilmemektedir. Günlük temizlik hizmeti verilmektedir.

Agrovela Hotel, oda + kahvaltı konseptiyle hizmet vermektedir. Kahvaltı 07:30-10:00 saatleri arasında servis edilmektedir. Kahvaltı dışında alınan tüm yiyecek ve içecekler ekstra ücrete tabidir. Misafirler güzel bir kahvaltı ile güne enerjik bir şekilde başlayabilirler. Tesis bünyesinde 2 restoran, 2 bar, havuz kenarı barı ve belirli saatlerde oda servisi mevcuttur. Ortak kullanım alanlarında bir güneşlenme terası bulunmaktadır. Misafirler SPA ve sağlık olanaklarından yararlanabilirler. Tesis bünyesinde açık bir havuz, havuzda şezlong ve şemsiyeler mevcuttur. Kredi kartı ile ödeme yapma kolaylığı da sağlanmaktadır. Dileyen misafirler ücretli havaalanı transfer hizmetinden faydalanabilirler.

Konumu
Agrovela Hotel, Alaçatı Pazaryeri Camii'ne 5 km,
Çeşme Açık Hava Tiyatrosu'na 10 km,
Çeşme Kalesi'ne 10 km,
Çeşme Marina'ya 10 km
Ayayorgi Koyu'na 10 km mesafede yer almaktadır.

Agrovela Hotel Alaçatı Adres 
Alaçatı Mah. 13064 Sk. No: 5/A Çeşme İzmir Türkiye

Bilgi ve Rezervasyon için; 
+90 232 716 88 90

Agrovela Hotel Alaçatı Fotoğraflar



































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder