30 Mayıs 2020 Cumartesi

Kaf Dağı Konak Otel

Kaf Dağı Konak Otel, konum olarak Rize Merkez'de yer almaktadır. Trabzon Havalimanı'na 1 saatlik sürüş mesafesindedir. Rize Müzesi'ne 22 dakika, Rize Kalesi ile Atatürk Evi ve Etnografya Müzesi'ne ise 25 dakikalık sürüş mesafesindedir. Bunların dışında çevrede birçok yayla vardır. Yaylalara çıkıp temiz havada uzun yürüyüşler yapabilir, doğanın tadını çıkarabilirsiniz.
Kaf Dağı Konak Otel genel özellikler olarak; 24 saat açık resepsiyon, otel genelinde ücretsiz Wi-Fi, lobide kahve servisi, bahçe, kütüphane, resepsiyonda emanet kasa, tur/bilet hizmetleri, danışma, toplantı odaları, otopark gibi hizmetler vermektedir. Bu hizmetler ücretli ya da ücretsiz olarak değişkenlik gösterebilir.

Kaf Dağı Konak Otel, 13 otel odası ile misafirlerine konaklama hizmeti sağlamaktadır. Odalar süit oda ve deluxe oda olarak değişmektedir. Odalarda kaliteli yatak grubu, masa ve sandalye, giysi dolabı, makyaj masası, televizyon, telefon, duşakabin, kişiye özel temiz havlular, ücretsiz kozmetik ve temizlik gereçleri, saç kurutma makinesi, ısıtıcı vardır. Odalar deniz ve dağ manzarasına bakmaktadır. Her gün düzenli olarak temizlenmektedir. Balayına özel organizasyonlar yapılmaktadır. Oda servisi vardır.

Kaf Dağı Konak Otel, konaklayan misafirlerine ücretsiz açık büfe kahvaltı hizmeti vermektedir. Kahvaltıda organik ürünler kullanılmaktadır. Kahvaltı harici yiyecek ve içecekler ücretlidir. Menülerinde yöresel yemeklerine ağırlık vermişlerdir. Kapalı restoran ve bahçe bölümü vardır. Açık alan kullanımı mevsim koşullarına göre değişkenlik göstermektedir.

Kaf Dağı Konak Otel'e girişler en erken 14.00'de, çıkışlar ise en geç 12.00'de yapılmış olmalıdır. Otel bütün misafirlere açıktır. Yaş sınırı yoktur. Evcil hayvan kabul edilmemektedir.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder