8 Eylül 2020 Salı

Zephyros Hotel Datça

Datça’nın doğal güzelliği ile çevrili, yemyeşil bir bahçe içerisindeki tesis, Mesudiye köyünde yer alıyor. Konforlu taş binalarda misafirlerini ağırlayan tesis, organik lezzetler sunan mutfağı ve sıcak ortamı ile huzur dolu bir tatil vadediyor.

Adını ölümsüz batı rüzgarı tanrısından alan Zephyros Otel; kendi organik bahçesinde yetiştirilen sebze, meyve ve zeytin ağaçları, özel kümesinde günlük taze yumurtaları, bin bir çeşit çiçekler, bitkiler ve özel peyzajı le 7 dönüm arazinin içinde konumlandırılmış toplam 7 adet odadan ve İki blok taş evden oluşan mimarisi benzersiz bir butik oteldir.

Mutfak

Sabahları, tüm doğal ve taze çeşitlerin bir araya toplandığı mutfağımızdan, masanıza serpilecek tüm kahvaltı çeşitleri ile serpme kahvaltının keyfini çıkarabilirsiniz. Ya da dileyen misafirlerimiz, tamamen organik bahçemizden kendi domatesini, salatalığını, biberini toplayıp, kümesimizden de günlük taze yumurtasını da alıp usta aşçımıza omletini veya menemenini yaptırabiliyor. Öğlen ve akşamları AlaCarte Restoran da yöremize özel zeytinyağlılar, taze balık çeşitleri, ızgara ve meze alternatifleri ile en lezzetli tatları sizlere sunuyoruz.

Standart Oda: 30-35 Metrekare genişliğe sahip olan odalarımızın tamamı deniz manzaralıdır. 1 Çift kişilik yatak bulunan odalarımızın maksimum kapasitesi 3 yetişkin şeklindedir. Uydu Tv Yayını, Tv den Müzik Yayını, Minibar, WC, Banyolarda Duşakabin, Saç Kurutma Makinesi, Kiralık Kasa, Balkon, Çay Kahve Düzeneği mevcuttur. Tüm odalar parke zemin kaplıdır.

Aile Odası: 45-50 Metrekare olan odamız deniz manzaralıdır. İki oda şeklinde olan odalarımızın birinde çift kişilik yatak, diğerinde tek kişilik yatak bulunmaktadır. İstenmesi halinde 1 açılır kapanır tek kişilik yatak ilave edilebilir. Odamızın maksimum kapasitesi 4 Yetişkin şeklindedir. Uydu Tv Yayını, Tv den Müzik Yayını, Direkt Telefon, Banyoda Telefon, Minibar, WC, Banyolarda Duşakabin, Saç Kurutma Makinesi, Kiralık Kasa, Balkon, Çay Kahve Düzeneği mevcuttur. Tüm odalar parke zemin kaplıdır.

Aile Süiti: 85-90 Metrekare olan odamız deniz manzaralıdır. 2 oda 1 salon şeklinde olan odamızın yatak odalarında birer tane çift kişilik yatak, salon bölümünde 2 adet koltuk yer almaktadır. Banyo kullanımı ortak olup kalabalık ailelerimiz için ideal bir konsepttedir. Odamızın maksimum kapasitesi 6 Yetişkin şeklindedir. Uydu Tv Yayını, Tv den Müzik Yayını, Direkt Telefon, Banyoda Telefon, Minibar, WC, Banyolarda Duşa kabin, Saç Kurutma Makinesi, Kiralık Kasa, Balkon, Çay Kahve Düzeneği mevcuttur. Tüm odalar parke zemin kaplıdır.

Zephyros Hotel Datça Adres

Mesudiye Köyü Döşeme Mahallesi No:56 48900 Datça/Muğla/Türkiye

Zephyros Hotel Datça İletişim

+90 252 728 03 30 - +90 531 900 33 66

Zephyros Hotel Datça Fotoğraflar












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder