7 Ağustos 2015 Cuma

Ölü bebeğini 60 yıl rahminde taşıdı

Şili'de yaşayan 91 yaşındaki Estela Melendez'in, karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede 60 yıl boyunca rahminde ölen bebeğini taşıdığı ortaya çıktı.


Şu anda 91 yaşında olan ve yıllardır istemesine rağmen çocuk sahibi olamayan Estela Melendez’in, 60 yıl önce hamile kaldığı ve rahminde ölen bebeği yıllardır rahminde taşıdığı ortaya çıktı.

Tam 74 yıl evli kaldığı eşini geçtiğimiz Ocak ayında kaybeden Melendez, karın ağrısı şikayetiyle doktora gittiğinde korkunç bir gerçekle yüzleşti. Muayene sırasında Melendez’in, 60 yıl önce hamile kaldığı ve rahminde ölen bebeği 60 yıldır karnında taşıdığı ortaya çıktı.

Karın ağrısı nedeniyle hastaneye giden Estela Melendez’in muayenesini yapan doktorlar, gördükleri şişkinlik üzerine bir çeşit tümörden şüphelendi. Ancak röntgende çıkan görüntü uzmanları önce panikletti.

60 YIL BOYUNCA RAHMİNDEKİ ÖLÜ FETÜS İLE YAŞADI


Detaylı inceleme sonunda doktorların paniği yerini şaşkınlığa bıraktı. Çünkü tümörün aslında Melendez’in karnında 60 yıldan daha fazla süredir bulunan ölü bir fetüs olduğu belirlendi. Yani Mendez 60 yıl önce hamile kalmış ve rahminde ölen fetüsle birlikte yıllarca hayatını sürdürmüştü.

BU ŞEKİLDE YAŞAMAYA DEVAM EDECEK

Melendez ise karnındaki şişliğin nedeninin bebek olduğunu öğrendikten sonra alınmasını istese de doktorlar ameliyata karşı çıktı. Uzmanlar, o yaşta bir kadına genel anestezi yapılmasının bebeğin orada kalmasından daha fazla zarar verebileceği görüşünde.

sözcü.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder