3 Mart 2017 Cuma

Yeni Zelanda sizinle çalışmak istiyor / Yılın iş ilanı

Teknoloji sektöründe çalışıp yenilik arayanlar için yılın ilanını Yeni Zelanda verdi.

Güney Pasifik'teki ülkenin Wellington şehri teknoloji ve inovasyon şehri olma yolunda hızla ilerliyor.
Bu amaçla teknoloji konusunda en iyileri bulmayı amaçlayan şehir sıra dışı bir ilanla gündeme geldi.
 Aralarında Avatar ve Yüzüklerin Efendisi serisinin görsel efektlerini yapan Xero ve Weta Digital gibi yazılım gruplarının da bulunduğu birçok şirkete ev sahipliği yapan Welligton şehrin başlattığı Lookse Wellington programıyla 100 kişi uçuş ve konaklama masrafları bizzat şehir tarafından karşılanmak üzere 4 günlüğüne ağırlanacak.
100 kişi buradaki dev şirketlerle iş görüşmelerinde bulunurken bir yandan da şehri gezip keşfedebilecek. Üstelik bunun için bir kuruş bile ödemeyecek.
Özellikle yazılım geliştirme üzerine kişiler arayan şirketler yeni dijital prodüktörler ve kreatif direktörler arıyor. Hafta tamamlandığında görüştüğünüz bu firmalardan birinde muhtemelen işe başlayacaksınız.
Dağlarla çevrili bu harika şehirde hem yaşama hem çalışma fırsatını yakalmak istiyorsanız yapmanız gereken şey LookSee web sitesinde bir profil oluşturmak. LookSee'nin web adresi şöyle:
http://www.wellingtonnz.com/work/looksee-wellington/
Wellington'daki şirketler oluşturduğun bu profillere erişim hakkın asahip olacak ve kendi adaylarını belirleyecek. Süreç sonucunda 100 kişi Wellington'a uçacak ve görüşmeleri yapacak.
Bir nevi CV yarışmasına benzeyen bu ilan eğer kazanırsanız size yeni bir şehirde çalışma imkanı sunacak.
Kabul edilen 100 kişi 8-11 Mayıs tarihleri arasında Yeni Zelanda'da bulunacak. (cnntürk)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder