30 Ağustos 2019 Cuma

ANKH Pansiyon Kekova

Ankh Pansiyon Akdeniz´in en güzel yerlerinden biri olan Kaş ilçesine bağlı, yüzyıllara meydan okuyan doğal güzelliği ve tarihi mekanları ile Kekova´da deniz kıyısında konumlanmıştır. Muhteşem manzarası, rahat odaları, yöresel tatları ve taze deniz ürünlerini en lezzetli haliyle sunan restoranları ile hizmet vermektedir.

ANKH CAFE
Masmavi bir deniz kokusu, bir dahaki gelene kadar kulaklarınızdan gitmeyecek melodilerle cıcır böcekleri korosu ve özgürlük duygusu.Tüm bunlar tabii ki sayılamayacak kadar çeşitli soğuk ve sıcak içeceklersiz olmaz. Tablo gibi hazırlanmış meyve salataları ve sahilde güneşlenenlere inat buz gibi ve envai çeşit dondurmalar. Tüm bu güzellikleri tamamlayan en büyük parçadır Kekova´da Ankh Cafe.

Odalar
Her biri klimalı ve cennet köşesi Kekova adası ve denizi manzaralı. İklim ise 24 saat klimanızın kumandası ile sadece sizin aranızda. Her katta hamak keyfi yaşanmaya değer hatta belki hayatınızın amacı olmalı. Yorucu deniz ya da gezi sonu odanızda kullanmanız için olmazsa olmaz banyo, Ankh Cafe Pansiyon´da 24 saat sıcak su ile olmazsa olmaz.

Ulaşım
Simena´ya (Kale Köyü) uçakla gelmek isteyenler için en yakın hava limanı Dalaman ve Antalya’dır . Ayrıca Dalaman’dan veya Antalya’dan Kaş’a veya Demre‘ye her saat otobüs vardır. Demre’den ve Kaş’tan Simena´ya (Kale Köy) tekne turları bulunur.
Özel aracınızla geldiğiniz takdirde, aracınızı Üçağız köyüne parkederek, 5 dakikalık bir tekne yolculuğuyla Kaleköy´e ulaşabilirsiniz.

ANKH Pansiyon Adres
Adres : Üçağız Kale Köyü Demre / Antalya (Kekova-Simena)

Bilgi ve Rezervasyon için; 
Telefon : 0 533 453 57 65
E-Mail : ankhkekova@gmail.com

ANKH Pansiyon Fotoğraflar








































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder