31 Ağustos 2019 Cumartesi

Alados Otel

 Alados Otel sizi Güney Ege kıyılarının ruhunu hissetmeye davet ediyor. Bozburun Yarımadası'nda, çılgın kalabalığın uzağında,

Alados Otel gerçek Türk misafirperverliğini bir kez daha göstermek istiyor. Otelimizin bulunduğu konumda şarkı söyleyen kuşlar ve meltem sesi dışında hiçbir şey duymuyorsunuz. Gece hayatı ve gece kulüplerinden uzakta, ünlü şelalelere, Çiftlik gibi sakin plajlara, dağlık manzaralara ve çok daha fazlasına yürüme mesafesinde.

Neler Yapabilirsiniz 

Otelimiz Turgut Köyü'nde, turizm adına her yıl büyük gelişmeler kaydeden bir yerdedir. Etrafı yemyeşil ağaçlar ile çevrili olan otelimiz, bölgenin gezip görülecek yerlerine  merkezi konumdadır. Meşhur Kızkumu'na 4 km , Turgut Şelalesi'ne 5 km , Orhaniye martı marinaya 6 km , Selimiye'ye 13 km , Söğüt Köyü'ne 23 km mesafededir.

Otelimizin özel müşterileri vakitlerini havuzumuzda ve otelimizin plajında geçirebilirler. Misafirlerimiz otelimizde şehrin gürültüsünden , karmaşasından uzaklaşarak yemyeşil doğanın içerisinde huzur dolu vakit geçirebilirler. Her sabah kuş seslerinin eşliğinde yemyeşil bir doğanın ortasında köyümüzün ürünlerinden hazırlanan kahvaltınızı yapabilirsiniz. Otelimizin bulunduğu
eşsiz konumundan faydalanarak bisikletlerle  doğayı gezebilirsiniz. Civarda düzenlenen cip ve at safari turları ile keyifli zaman geçirebilir , Alados Otel'e  yakın koylardan tekne turlarına çıkarak eşsiz güzellikteki yemyeşil bitki örtüsü ile çevrili maviliğin tadını çıkartabilirsiniz.

Konaklama Özellikleri
Konaklama Tipi: Oda Kahvaltı
Konaklama Açıklaması: Tesiste sabah kahvaltısı dışında alınan tüm yiyecek ve içecekler ücretlidir.

Tesis genelinde alınan tüm içecekler ücretlidir

Konum Bilgileri
Hava Alanına Uzaklığı: Dalaman HA 122 km
Kurulu Alan:
Şehir Merkezine Uzaklık: Marmaris 30 km
Plaj: Özel Plaj
Denize Uzaklığı: 750 Metre ve Üzeri

Alados Otel Adres
TURGUT MAHALLESİ MERKEZ/5 SK. NO : 25 Turgutköyü /Marmaris  MUĞLA/TURKİYE

Bilgi ve Rezervasyon için: 
Tel: 0543 513 66 48
Mail : info@aladosotel.com

Alados Otel Fotoğraflar















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder