1 Eylül 2019 Pazar

Atıcı Hotel

Hotel Atıcı, Akdeniz'in tatil ve turizm cenneti Antalya'ya bağlı Kumluca ilçesinin Adrasan mevkide misafirlerini ağırlamaktadır. Sakin ve sessiz bir doğanın kucağında yer alan otelin şemsiye ve şezlonglarla çevrili açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu vardır. Hotel Atıcı denize sıfır bir konumda olup plajda şemsiye şezlong hizmeti mevcuttur.

Yemyeşil bir bahçe içerisinde konuklarını ağırlayan tesisin tüm açık - kapalı ortak kullanım alanlarında ve odalarında Wi - Fi erişimli internet ağı sağlanmıştır. Tüm konuklar özel araçları için ücretsiz otopark alanını kullanabilirler. Hotel Atıcı'nın klima konaklama birimlerinin hepsinde balkonda bulunmaktadır. Ayrıca tüm konaklama birimlerinde havlu ve saç kurutma makinesi bulunan özel duşlu banyo - tuvalet yer alır.

Tesis her sabah misafirlerin taze ve lezzetli ürünlerden oluşan geleneksel Türk kahvaltısını ve akşam yemeklerini açık büfe olarak sunmaktadır. Tesiste barbekü olanakları vardır. Otelin plajında adrenalin dolu su sporları ile ilgilenebilirsiniz.

Atıcı Hotel Adres
Deniz caddesi Adrasan, Antalya, Turkey

Bilgi ve rezervasyon için 

(0242) 883 11 07
0532- 285 53 05
info@aticihotel.com

Atıcı Hotel  Ulaşım
Adrasan’ın Antalya’ya uzaklığı 95 km. Kemer istikametinden yaklaşık 1,5 saatlik bir yolculukla ulaşabiliyorsunuz.

Özel arabanızla geliyorsanız Antalya’dan Kemer istikametine gidiyorsunuz, Kemerden sonra Tekirova’yı geçtikten sonra yolun solunda olan 1. tabela olan Olympos, Adrasan tabelasını göreceksiniz buraya sapmadan devam edin 2. sapakta Adrasan tabelası göreceksiniz bu sapaktan yeni açılan yolla Adrasan’a deniz yönüne uzanan 8 km’lik asfalt bir yolla rahat bir şekilde ulaşacaksınız.  Bu yoldan Adrasan girişine geliyorsunuz sağa doğru saparak devam ettiğinizde Adrasan köy meydanına geliyorsunuz, Jandarma merkezinden sola sahile inen yola dönüp yaklaşık 3,5 km devam ettikten sonra denize ulaşıyorsunuz. Hemen solunuzdaki ATICI HOTEL tesislerini göreceksiniz.

Otobüs ile geliyorsanız Antalya otogarında indiğinizde hemen yandaki binada ilçeler terminalinde her yarım saatte bir Kumluca ilçesi servisleri kalkıyor binip Adrasan yolu (yeni yol) ayrımında inmeniz yeterli. Üst anayoldan Adrasan servis araçlarına binebilirsiniz veya otel aracımız tarafından küçük bir ücret karşılığı size özel bir servisle rahat bir şekilde otelimize ulaşabilirsiniz..

Uçak ile geliyorsanız Antalya Havaalanından transfer talep edebilirsiniz. adrasanbalikavi@gmail.comServisimiz sizi ve yakınlarınızı Antalya havaalanından alıp 1.5 saatlik bir yolculukla Adrasan’daki tesisimize getiriyor.

Huzurun ve dinlenmenin adresi Adrasan sizi bekliyor.

Atıcı Hotel Fotoğraflar






























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder