5 Eylül 2019 Perşembe

CENNETTE BİR EV "Badem Tatil Evi"

Selimiye'de bir yamaçta yer alan Badem Tatil Evi, Ege Denizi manzarası ve klimalı odalarıyla hizmetinizde. Yeşil bahçeler ve panoramik deniz manzaralı bir sonsuzluk havuzu ve güneşlenme terası vardır.

Badem Tatil Evi, minibar, ücretsiz Wi-Fi, kişisel kasa, ücretsiz kahve ve çay içeren zarif odalara sahiptir.

Güne yerel peynir, ev yapımı marmelatlar ve Badem Tatil Evi'nin bahçelerinden taze toplanmış sebzeler gibi komşu köylerden gelen taze ürünlerle başlayabilirsiniz. Çay, Türk kahvesi veya taze meyve suları eşliğinde. Öğle ve akşam yemeklerinde et, balık ve ızgara yemeklerin yanı sıra yerel yemekler de servis edilir.

Yoga, Deniz Kayağı, Bisiklete binme ve antik kentleri ziyaret etme gibi fırsatlar sunulmaktadır.

Badem Tatil Evi Marmaris, Selimiye bölgesinde bulunmaktadır. 10000 m2 alanda kurulmuş olan Badem Tatil Evi otel oda kahvaltı konseptiyle misafirlerimize hizmet vermektedir. Tesisin denize uzaklığı 300 - 400 metre arasındadır.

Otelin kendine ait iskelesi vardır. Tesisin kendine özel kum plajı bulunmaktadır. Tesiste bulunan ala carte restaurant, kapalı restaurantta yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Açık yüzme havuzunda eğlenerek serinleme imkanı bulabileceksiniz.

Tatiliniz süresince bisiklet gibi aktiviteler ile zamanınızı değerlendirebilirsiniz. Tesis içerisinde yer alan masaj hizmetlerinden faydalanarak rahatlayabilir ve kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

İhtiyacınıza göre tesisteki market, araç kiralama hizmetlerini kullanabilirsiniz. Keyifli vakit geçirmeniz için tesiste bar bulunmaktadır. Otel Dalaman Havaalanı'na 140 km, şehir merkezine 7 km uzaklıktadır.

Konaklama Özellikleri :
Konaklama Tipi: Oda Kahvaltı
Konaklama Açıklaması: Sabah kahvaltısı dışında alınan tüm yiyecekler ücretlidir.
Tesiste alınan tüm içecekler ücretlidir.

Konum Bilgileri
Hava Alanına Uzaklığı: Dalaman HA 140 Km
Kurulu Alan: 10000 m2
Şehir Merkezine Uzaklık: 7 Km
Plaj: Özel Plaj
Denize Uzaklığı: 300 - 400 Metre Arası

Badem Tatil Evi Adres
Selimiye Mh. Bük Sk. N:63 Marmaris / Mugla / Türkiye

Bilgi ve Rezervasyon için; 
+90 541 308 8607
Email: info@bademtatilevi.com

Badem Tatil Evi Fotoğraflar





































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder