27 Eylül 2019 Cuma

Abant Köşk Oteli

Abant Gölü kıyısında yer alan Abant Köşkü, şehir ve iş hayatından uzaklaşıp, doğa ile baş başa kalmak isteyenlere harika bir fırsat sunuyor.

Huzur verici bir atmosferde misafirlerini ağırlayan tesisin odalarında; kablosuz internet, kasa, minibar, televizyon ve uydu yayını bulunuyor. Ücretsiz özel otopark ve 24 saat hizmet veren resepsiyon tesiste mevcut.

Misafirlere sabahları tesisin şık restoranında doğal ürünlerle hazırlanan bir kahvaltı servis ediliyor. Açık ve kapalı alanlara sahip olan restoranda Türk ve dünya mutfaklarından tatlar sunuluyor.

Misafirler bisiklet ile Abant Gölü Tabiat Parkı'nı gezebilirler. Hamam ve sauna gibi rahatlatıcı olanaklar, misafirlere fiziksel ve zihinsel olarak yenilenme imkanı veriyor.

Sabah kahvaltısı dışında alınan yiyecekler ücretli. Tesis genelinde alınan tüm içecekler ücretli. A la carte restoran rezervasyonlu ve ücretli. A la carte restoran 08.00 - 00.00 saatleri arası hizmet veriyor.

Balayı, Evlilik Yıl Dönümü ve Doğum Günü Paketi

1.gün odaya meyve sepeti
2.gün balayı pastası ikramı
Odaya kahvaltı servisi
Müsaitlik durumuna göre Suit odaya upgrade imkanı
SPA kullanımı çiftlere özel %25 indirim.

SPA
Tesisin spa ve wellness bölümünde; tek kişilik 2 adet masaj odası, dinlenme odası, 2 adet soyunma odası (1 adet duş, 1 adet wc), jakuzi, hamam, sauna, fitness center, masaj, kese ve vücut bakımı gibi olanaklar bulunuyor.

Konum
Abant Gölü kenarındaki tesis; Bolu şehir merkezine 32 km, Ankara Esenboğa Havalimanı'na 230 km ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na 238 km mesafede konumlanıyor.

Abant Köşk Oteli Adres
Abant Göl Kenarı Samat Köyü,Yeni Mahalle 94/1 14800 Mudurnu/Bolu

Bilgi ve Rezervasyon için ;
Tel: +90 374 224 51 66
Faks: +90 374 224 51 65
abant@taksimotelcilik.com.tr

Abant Köşk Oteli Fotoğraflar




























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder