10 Eylül 2019 Salı

Lycia Otel

Lycia Hotel, Kaş'ın Çukurbağ Yarımadası'nda kocaman bir bahçe içerisinde konuklarını ağırlamaktadır. Palmiye ağaçları, begonviller ve kuru taş duvarlarla dekore edilmiş Lycia Hotel, otantik bir mekanda konaklama imkanı sağlamaktadır. Odaların hepsinde ve tesisin ortak kullanım alanlarında Wi - Fi erişimli kablosuz internet ağı sağlanmıştır.

Lycia Hotel'in tüm konaklama birimleri aydınlık olup panoramik balkona ya da mobilyalı özel verandaya açılmaktadır. Odalarda düz ekran uydu yayınlı televizyon, ahşap mobilyalar ve ferah modern banyolar mevcuttur. Banyolardaki havlular ve saç kurutma makinesi tesis tarafından temin edilmiştir.

Kayalık plajın üzerinde kurulmuş özel kapalı iskeleler, Meis Adası ve harika bir deniz manzarasına sahiptir. Havuz kenarındaki güneşlenme terası ise şık şezlonglar ve güneş şemsiyeleri ile donatılmıştır. Tesisin terasında zeytin, kurutulmuş meyve ve taze sıkılmış portakal suyu içeren kahvaltı büfesi her sabah konuklara servis edilmektedir. Tesis bünyesinde gül ağaçlarına açılan Fransız kapılara sahip bir bar - restoran mevcuttur.

Kaş Merkez'e yaklaşık 6 km mesafededir. Tesiste halka açık ücretsiz otopark ve araç kiralama hizmeti de mevcuttur.

Lycia Otel Adres
Arman Talay Sokak. No:20 Çukurbağ Yarimadasi Kaş / Antalya

Bilgi ve Rezervasyon için; 
Telefon:  +90 242 836 34 20
GSM: +90 530 516 60 17
Fax:  +90 242 836 34 21
E-Mail:  info@lycia-hotel.com

Lycia Otel Fotoğraflar





























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder