27 Kasım 2015 Cuma

Mucize kurtuluşun sırrı fotoğrafta mı?

ABD'de doğum sonrası kurtulma şansı %20 olan ölümcül bir hastalıkla yüzleşen annenin hayatta kalmasının sırrı, hamileyken çekilen fotoğrafında olabilir mi?


ABD’de 3 çocuklu Brigette ve Chris Honey çifti, ikiz çocuklarının doğumu ile ailelerinin genişlemesini heyecanla bekliyorlardı ancak Brigette doğum sonrası ölüm tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Amniyon sıvı embolisi teşhisi konulan Brigette’in yeni doğan ikiz kızları ile 3 erkek çocuğu öksüz mü kalacaktı? Bridget’in doğum alanında karşılaşılabilecek bu tehlikeli ve tedavisi oldukça güç durumdan kurtulama şansı %20′ydi.

Baba Chris, doğumdan sonra karısının durumu açıklandığında kalbinin yerinden fırlayacak gibi olduğunu söylüyor. Dünyası başına yıkılan Chris, beş çocuğunun annesiz büyüyeceklerini düşünüyordu. Chris bu düşünceler içindeyken Brigitte’in iç kanama dolayısıyla iki ameliyat olması gerekiyordu. Chris, Facebook’ta eşi Brigitte için bir sayfa açtı. Kısa sürede sayfada bir sürü destek mesajları aldı.

Bu sırada Brigitte’in hamileliğinde çektirdiği fotoğraf dikkatini çekti. Fotoğrafta Brigitte karnını tutuyordu. Başının etrafına baktığında ise çok şaşırdı. Hare şeklinde bir ışık parlıyordu. Chris fotoğrafı gördüğü andan itibaren eşinin melekler tarafından korunduğuna inandı. Bu zaman zarfında doktorlar Brigitte’i kurtarmak için uğraşıyorlardı ve mucizevi bir şekilde ameliyatlar çok başarılı geçti. Hatta Brigitte’in bu kadar hızlı iyileşmesine inanamadılar. Fakat eşi Chris güzel haberler alacağını çoktan kalbinde hissetmişti... sözcü.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder