14 Ocak 2015 Çarşamba

Derin dekolteli sosyal deney

Gösteri dünyasının ünlü kadınları geçen yıldan bu yana bir moda akımının peşine takılıp gidiyor. Fiziğine güvenenen hemen herkes neredeyse göbeğe kadar açık derin göğüs dekolteli elbiselerle boy gösteriyor. Özellikle de kırmızı halıda. Peki ya Hollywood'u kasıp kavuran bu "salgına" sıradan bir kadın da kapılsa üstelik dondurucu soğukta bu şekilde sokağa çıksa...

 İngiliz Daily Mail gazetesi bu soruya cevap aradı. 24 yaşındaki Deni Kirkova, Londra'da göğüslerinin yarısını açıkta bırakan bir kıyafetle sokaklara çıktı. Ve bakın nasıl tepkiler aldı. Hollywood yıldızları gibi ünlü modacıların tasarımları yerine hemen her mağazadan orta halli bir geliri olan herkesin satın alabileceği bir kıyafet giyen Kirkova, sokakta yürürken kadın, erkek herkesin bakışlarını üzerinde topladı.

Deni Kirkova'nın "Kendimi hem seksi hem de kendine güvenli ama aynı zamanda da utangaç hissettim" dediği elbisesine 27 yaşındaki Lucian Joyce'dan "Bu soğuk havaya göre fazla açık giyinmişti. Ama yine de gerçekten güzel görünüyordu, kıyafetini beğendim" dedi. Sokakta yürürken çevredeki insanlardan "Harika görünüyorsun, sen model misiN" gibi sözler duyan Kirkova'nın kıyafetine adını söylemek istemeyen yaşlı bir adam da "O genç bir kadın, biraz eğleniyor" diye yorum yaptı. 26 yaşındaki Martin ise Deni Kirkova'nın dekoltesini iyice görebilmek için biraz duraksadı. Sonra da "Harika görünüyor. Onun görüntüsüyle ilgili bir şikayetim yok" dedi.Daha genç insanlar ise bu iddialı dekolteyi görünce durup cep telefonlarıyla birkaç fotoğraf çekmeyi tercih etti.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder