23 Ocak 2015 Cuma

Jurassic Land sizi bekliyor

Jurassic Land yarı yıl tatilinde Dinozor çağını deneyimlemek isteyenleri Forum İstanbul’a davet ediyor.

65 milyon yıldır unutulmayan dev varlıkların dünyasına girmeye hazır mısınız?

CNN International tarafından alanında dünyanın ilk 10parkından biri olarak gösterilen Jurassic Land, aynı zamanda tema parkıyla  fantastik bir dünyayı keşfetmenizi sağlarken,  eğitim ve eğlenceyi bir arada harmanlayarak sosyal sorumluluk anlamında toplumsal bir görevi yerine getiriyor.

Çocukların sömestr tatilini daha keyifli geçirebilmeleri için çeşitli aktiveteler düzenleyen Jurassıc Land bu yarı yıl tatilinde kendi showunu sergiliyor. Alanında uzman sanatçıların dinozorlarla dansı ilgi çekici koreografi eşliğinde çocuklara keyifli anlar yaşatıyor. Özellikle park karakterleriyle yapılan interaktif dinozor dansı bugünün çocuklarının hayallerini milyonlarca yıl öncesiyle buluşturuyor..

Avrupa’nın en büyük tema parkları arasında yer alan ve Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’nde 10 bin metrekarelik dev bir alana kurulu olan Jurassic Land, Kültür ve Turizm Bakanlığı onaylı bir “edutainment” projesi.  Çocukların hayal gücünü geliştirmek ve onları eğlendirirken eğitmek, nesli milyonlarca yıl önce tükenen dinozorlar ve tarih öncesi çağlar konusunda ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla gerçekleştirilen proje eğlendirirken bir yandan da eğiterek okul ve aile gezileri için iyi vakit geçirebilecekleri bir aktivite alanı sağladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder