13 Aralık 2014 Cumartesi

Burçlara göre internet halleri..

Hangi burç, sosyal medya ortamlarında nerede ve nasıl takılıyor? Merak ettiğiniz kişinin burcunu biliyorsanız, internetteki karakterini de az buçuk biliyorsunuz demektir.

KOÇ: Genelde sohbet uygulamalarında takılır. Koç burcu erkeği MSN’den bir eş bulacağı hayaliyle yanıp tutuşa dursun, tüm arkadaşlık sitelerinde Koç burçlarını görmek mümkündür. Dostlukları kuvvetli olsa da sanal dünyada mutlu yuvanın özlemi içerisinde yanıp tutuşur. Koç burcu kadınının iletisinde "Meşgulüm börek yapıyorum!" yazısını görebileceğiniz gibi, Koç burcu erkeğinde "Kutsi - Benimle evlenir misin?" şarkısı sıkça görülür.

BOĞA: Boğa burcu internet’te sohbet etmekten pek tat almaz. Bunun yerine internette nefes almaksızın para kazanmanın yollarını arar.

İKİZLER: İkizler burcu ise Zodyak'ın en kıl burcudur. Varsa yoksa forumlarda rep peşinde koşan, sevilen sevimli bir burçtur. Değişkendir, sohbet odalarında bir gün psikolog, sonraki gün astrolog, abartıp ürolog bile olabilir.

YENGEÇ: Eee artık yorulduk bu burcun duygusal krizlerinden. Instagram aleminin en sulugöz, Zodyak'ın en karamsar burcudur, romantik fotoğraflar paylaşır, yağmurlu havalar tam ona göre. Gothic resimlerle avatarını süslerken facebook’unda, twitter’ında hayata hep bir isyan hep bir dert yanma havası içine düşmüştür. Beklentileri sabittir. Bir gün bu sanal illetten kurtulacağına inanır.

ASLAN: Aslan burcunu Google'da kendini ararken, facebook iletilerinde kendini överken, Instagram’da kendi kendini like’larken ve kendi fotoğraflarına bakarken bulmanız çok doğal. 24 saat whatsApp’ı açık gezen, her an biri kendini övecek diye bekleyen manyak bir burçtur.

BAŞAK: Titiz Başak, virüs programıyla her gün, her saniye bilgisayarının içini dışını temizler. Abartır, kasayı açar elektrikli süpürgeyle içini temizler. İletisini temizler, listesini temizler, fotoğraflarını temizler, arkadaş listesini temizler. Eğer yapacaksa elinde vileda sopasıyla chat’leşir. Sosyal medyanın en ‘Doğrucu Davut’ burcudur.

TERAZİ: En gıcık burçtur kendileri. Çünkü photoshop'u kapanmaz. Varsa yoksa resim çizeyim, onun bunun resmini düzelteyim... Forumlarda entellektüel sohbetlere dalıp hayatın gerçekliğinin sanal oluşundan bahsedip enteresan bir felsefeye dalarlar. Bunları genelde şiir sitelerinde, resim sitelerinde yorum yaparken görürsünüz. Feci derecede yeteneklidirler.

AKREP: Aman aman evlerden uzak. Bunların işi gücü site çökerteyim, hesap block’layayım, şifre çalayım. Hayırlı bir şey yapıp, face'den zevce bulup nikâh kıyayım demezler. Hacker'dırlar, onu bunu, önüne gelen ne varsa kırarlar. Sevilmezler, kimliklerini gizlerler. İllet bir burçtur.

YAY: Yay burcu kıskançlığı ile tanınan, gevşekliği ile terk edilen bir burçtur. Sohbet odalarından çıkmazlar.

OĞLAK: Bir Oğlak'ı sanal alemde tanımak çok kolaydır. Çevrimiçi, çevrimdışı gidip gelir. Burçta tırsma eğilimleri gözlenir ve burç kendini reset’ler. Genelde sanal alemde bulduğu karşı cinsle buluşmaya gider. Dağ tepe, bayır çayır dinlemez gider buluşur ve listesinden engeller. Ayran gönüllüdür. İletisine aldanılırsa yazık olabilir.

KOVA: Kova burcunu sanal alemde tanımak çok zordur. Gizemli bir havası vardır. Bu burcun asla ne dinlediğini öğrenemezsiniz. Açmaz. İletisi kısa ve özdür, sosyaldir. Burç genelde geceleri online olur, sabah ezanıyla kendini reset'ler.

BALIK: Balık burcunun en belirgin özelliği sanal alemde oynadığı oyunlardır. Zira onu chat yaparken nadir görürsünüz. Kendini sanal oyunlara adapte eder. Durumu sürekli "dışardadır", otomatik mesajında, "Oyun oynuyorum yazın cevap veriririm" yazar ama cevap verdiğine henüz rastlanmamış, ender, kozalak burçlardandır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder