26 Aralık 2015 Cumartesi

En iyi 10 yılbaşı hediyesi

Yeni yıla sevginizi paylaşarak girmek istiyorsunuz ama sevdiklerinize ne hediye alacağınıza hâlâ karar veremediniz... Telaşa gerek yok, hediye listemiz tam da son dakikacılara göre. Siz sadece kime, nasıl ve kaç liraya kadar bir hediye alacağınıza karar verin.

1. DOĞAL LEZZET
Ev reçeli
Dostlarınıza birkaç kavanoz reçel hediye etmeye ne dersiniz? Nardan portakala, çileğe ve incire reçelin çeşidi çok. Portakalbahcem.com, haticeteyze.com gibi adresleri üzerinden kargolanmasını sağlayabilirsiniz.

2.KARGO DERDİ YOK
AplikasyonBazı hediyelerin kargo ve paket derdi yok. IOS kullanıcısıysanız uygulama hediye edebilirsiniz. 15-200 TL arasındaki paketlerden birini alarak film, müzik, oyun uygulamalarını bir mail’le gönderebilirsiniz.

3.HER YAŞA UYGUN
Hobi
Boyama seti bu yıl büyükler arasında da popüler. Çocuklara el yeteneklerini güçlendiren boyama kitaplarından, yetişkinlereyse Maya Kitap’tan ‘Büyükler için boyama kitabı’nı 19 TL’ye alabilirsiniz.   

4.HEDİYE DEĞİL DOST
Kedi veya köpekCanlı bir varlığı hediye olarak görmek doğru değil. Ama barınaktan alacağınız kedi veya köpek hem o canlıya bir ev, hem çocuklarınıza bir dost olacak: Yedikule HayvanBarınağı, Bolluca Hayvan Barınağı...

5.SEVMEYEN KADIN VAR MI?
Altın kolyeSevgilinize altın bir yüzük, kolye, küpe veya bileklik alarak pahalı sürpriz yapmak isterseniz, Kismet by Milka’da, pembe altın ve siyah pırlantayla nakşedilen ‘Beat Mini 2’ çubuk kolyesi 1500 TL.

6.BÜYÜLEYİCİ EFSANELER
Kitap
Yedi Cücelerin kulübesi, Gulliver’in ziyaret ettiği adalar hayal gücünüzle sınırlı mı sanıyorsunuz! O zaman Umberto Eco’nun ‘Efsanevi Yerlerin Tarihi’ kitabını satın alabilirsiniz. 112 TL

7.DÜZENLİ YAŞAM
Fitness bilekliğiYakılan kaloriyi, gidilen mesafeyi, uyku kalitesini ölçen yani size günlük rapor sağlayan fitness bilekliğini, düzenli bir yaşam için hediye edebilirsiniz. Misfit Wearables Flash’ı 45 TL’ye satılıyor.

8.KİTAP KOKUSU
Sahaf ziyareti
Yılbaşı hediyesinin illa paketlenmiş bir şey olması gerekmiyor. Alın yanınıza çocuğunuzu, sahafları gezin. Eğer bulabilirseniz çocuğunuzun sevdiği bir kitabın ilk baskısını ona armağan edin.

9.ŞIKLIĞI TAMAMLAR


Deri eldivenJames Bond’un maskülen stilini sevenler için deri siyah eldivenler harika bir yılbaşı hediyesi olacak. O kişinin yılbaşı şıklığını da tamamlayacak bir aksesuvar. Cacharel’de deri eldivenin fiyatı 99 TL.

10.ESKİ VE YENİ

Ece ajandası1910’dan beri hayatımızda yeri olan Ece Ajandası, tasarımıyla yeni ve eskinin güzel bir buluşması. Bu yıl 35 çeşit var. Satış noktalarında veya ‘www.eceajandasi.com’dan online sipariş verebilirsiniz. 33.95 TL.

JURİ:
Doğan Hızlan, Ayşe Arman,Ece Sükan, Sibel Arna, Başak Dizer,Aynur Tartan,Sunay Akın, Patrick Özdemiroğlu ,Burcu Aktaş,Ömür Kurt
(Selim Onat / Hürriyet)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder