22 Temmuz 2019 Pazartesi

Alterna Köy Evi

Alterna Köy Evi, Çanakkale'nin tarihi dokusuyla ve doğal güzellikleriyle öne çıkan yeri Assos Sokakağzı'nda misafirlerine kapılarını açmaktadır. Bölgenin mimari yapıyla uyum içinde taş binada misafirlerini ağırlayan tesisin keyifli bir bahçesi vardır. Sade ve konforlu mobilyalarla dizayn edilmiş olan konaklama birimlerinden ve ortak kullanılan alanlardan Wi – Fi bağlantılı kablosuz internet ağına erişim ücretsizdir. Yıl boyunca açık olup misafirlerini ağırlayan tesiste her sabah yöresel ürünlerden ve taze sebzelerden oluşan serpme kahvaltı sınırsız çay eşliğinde servis edilir. 

Konforlu mobilyalarla sade ve aydınlık bir şekilde dizayn edilmiş olan konaklama birimlerinde mavi ve beyaz renk hakimdir. Rahatınız için 24 saat sıcak suya sahip duşlu özel banyo – WC yer alır. Otantik dizaynıyla tam bir köy evi havasını yansıtan tesisin avlusunda misafirler sevdikleriyle keyifli vakit geçirebilir, çocuklar doyasıya oyun oynayabilir. Temiz banyo havluları ve ücretsiz buklet duş ürünleri tesis tarafından odalardaki banyolarda temin edilmiştir. Tesisin restoranında yöresel ürünler, zeytinyağlılar, deniz ürünleri, ızgara çeşitleri ve sebzelerden oluşan geniş bir menü misafirlere sunulmaktadır.

Otopark alanı ücretsizdir. Sahilde otelin ücretsiz şezlong ve şemsiyelerinden tüm misafirler faydalanabilir. Assos, Babakale, Kazdağları, Ayazma Şelalesi, Hasan Boğuldu Göleti, Yeşilyurt Köyü ve Adatepe köyleri günübirlik tur yapabileceğiniz mesafededir. Etrafta çok sayıda tesisi olan plajlar ve bakir koylar mevcuttur.

Alterna Köy Evi Adres
Koyunevi Koyu, Ayvacık, 17860, Sokakağzı Çanakkale Türkiye

Bilgi ve Rezervasyon için ; 
Telefon: (0286) 723 4252
Mobil: (0536) 2335586
Faks: (0286) 723 4252
Email: alternakoyevi@gmail.com

Alterna Köy Evi Fotoğraflar































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder