4 Temmuz 2019 Perşembe

Rixos Premium Göcek

Ultra Her Şey Dahil konsepti ile çalışan Rixos Premium Göcek, misafirlerini dünya standartlarındaki eşsiz hizmetlerle ağırlıyor.

Tesisin odalarında kasa, minibar, LED TV, uydu yayını, kablosuz internet bağlantısı, direkt hatlı telefon, merkezi klima, Fransız balkon veya teras, su ısıtıcı, çay ve kahve seti, saç kurutma makinesi ve makyaj aynası yer alıyor.

24 saat açık resepsiyon, bisiklet, araç veya tekne kiralama, çamaşırhane, kuru temizleme ve ütü, uyandırma hizmeti tesiste yer alan diğer olanaklar arasında bulunuyor.

Spor tutkunları veya formunu korumak isteyen misafirler için; fitness merkezi, tenis kortu, ve plaj voleybolu ücretsiz; katamaran ve yelkenli dersleri ücretli olarak sunuluyor.

SPA merkezi; masaj uygulamaları, buhar odası, hamam, sauna ve dinlenme alanları ile yenilenmenize yardımcı oluyor. Yoga dersleri, pilates, zumba, Kangoo Jumps aktiviteleri de tatiliniz süresince sizlere güzel anlar yaşatmayı hedefliyor.

Uluslararası kahvaltı büfesi, öğle yemeği, akşam yemeği ve gece büfesi ücretsiz olarak servis ediliyor. Tesis içerisinde yer alan a la carte restoranlar farklı mekanları ve lezzetleri ile size dünya mutfağından enfes tatlar sunuyor.

Tesisin yemyeşil bahçesinin içinde bulunan açık yüzme havuzları (tatlı ve tuzlu su), misafirlere gün boyu suyun ve güneşin keyfini çıkarma imkanı veriyor.

Günlük kısa tekne turları ile misafirlere Göcek koylarında yüzme imkanı sunuluyor.

Rixos Premium Göcek, Göcek merkeze yürüme mesafesinde konumlanıyor (700 m). Misafirlerin talebi doğrultusunda sadece 20 km mesafede bulunan Dalaman Havalimanı'na ek ücret karşılığı transfer hizmeti sağlanıyor.

Yeme & İçme
Kahvaltı, öğle ve akşam yemeği açık büfe olarak Turquoise Ana Restoran'da ücretsiz servis ediliyor.

18.00-00.00 saatleri arasında DJ müziği veya canlı müzik performansları sergilenen Nox Bar ücretsiz, 09.00-00.00 saatleri arasında lobide yer alan Rixos Lounge ücretsiz ve 09.00-18.00 saatleri arasında Secret Beach'te serinletici kokteyl, alkollü ve alkolsüz içecek servisi yapılan Azur Bar ücretsiz olarak hizmet veriyor. (Hizmet tarih ve saat aralığı, mevsim şartlarına bağlı olarak değişebiliyor.)

Nargile Lounge, 12.00-00.00 saatleri arasında ücretli servis veriyor.

Oda servisi 24 saat ücretli olarak hizmet veriyor. Villa misafirleri butler hizmeti almakta olup oda servisinden ücretsiz yararlanıyor.

A la Carte Restoranlar: A la carte restoranlardan haftanın 7 günü 19.00-23.00 saatleri arası hizmet alınabiliyor. A la carte restoranlar haftanın farklı günlerinde 1 gün hizmet vermiyor. 1 a la carte restoranın hizmet vermediği gün, diğer 3 a la carte restoran hizmet veriyor. Konsept harici ürünler menüde belirtiliyor.

Daidala A la Carte Restoran, haftanın 6 günü (yöresel mezeler ve deniz ürünleri mutfağı) ücretli olarak hizmet veriyor.

People’s A la Carte Restoran, haftanın 7 günü (uluslararası mutfak) iç mekanda veya terasta (menüden seçim yapılarak) rezervasyonlu ve ücretsiz olarak hizmet veriyor.

Pavilyon: Secret Beach ve Exclusive Port’ta toplam 4 adet pavilyon bulunuyor. Meyve tabağı, dondurma, konsept dahili içecek servisi, soğuk havlu, kasa, minibar ve plaj havlusu hizmeti veriliyor. Pavilyon kullanımı rezervasyonlu ve ücretli.

A LA CARTE RESTORANLAR
Peoples A la Carte Restaurant Daidala A la Carte Restaurant (Ücretli)
Hizmet Saatleri
07.00-11.00 Kahvaltı (Turquoise Restaurant)
11.00-14.30 Brunch (Turquoise Restaurant, sadece pazar günleri)
12.30-14.30 Öğle Yemeği (Turquoise Restaurant)
12.00-18.00 Salata, Burger, Pizza Çeşitleri, Makarna vb. (Secret Beach-Azur Restoran)
19.00-21.30 Akşam Yemeği (Turquoise Restaurant)
19.00-23.00 A la Carte Restoranlar
21.30'dan sonra People’s Restaurant'ta yiyecek ve içecek servisi devam ediyor.

Rixos Premium Göcek Konaklama Özellikleri
Konaklama Tipi: Ultra Herşey Dahil

Konum Bilgileri
Hava Alanına Uzaklığı: Kurulu Alan:
Şehir Merkezine Uzaklık: Fethiye 28 Km, Dalaman 20 Km Plaj: Yok
Denize Uzaklığı: Denize Sıfır İskele: Yok
Sahil Uzunluğu: Kum Özelliği:

Rixos Premium Göcek Adres : 
Göcek Mahallesi, Sahil Yolu Caddesi, Fethiye - Muğla - Türkiye

Bilgi ve Rezervasyon için; 
Phone: +90 (252) 645 32 00
Fax: +90 (252) 645 31 64
+90 850 755 1 797
E-mail:premiumgocek@rixos.com

Rixos Premium Göcek Fotoğraflar







































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder