27 Temmuz 2019 Cumartesi

Lvzz Hotel Bodrum

Tesis, açık ve kapalı havuz, masaj, hamam, fitness center ve SPA merkezi gibi yılın yorgunluğundan arındıracak olanaklarının yanında, kahvaltı salonu, toplantı salonu, havalimanı ulaşımı gibi fırsatlar da sunuyor. Misafirler, gündüz tesiste göz alıcı manzaranın tadını çıkarırken, akşamları ise eğlencenin tadını bol bol çıkarabilirler.

ODALAR
Bodrum`un muhteşem manzarasına açılan geniş odalarıyla LVZZ Otel`de, şehrin canlı merkezinde ama sessizlik ve huzur içinde olacaksınız.Tüm detayları titizlikle hazırlanmış mobilyaları ve dekorasyonuyla, her odada LVZZ sıcaklığını, samimiyetini ve konukseverliğini bulacaksınız.

BAR & RESTAURANT
Dilerseniz restorantda Bodrum Kale'sine karşı eşsiz bir gastronomi yolculuğuna çıkabilir ya da barda yıldızların altında yerel kokteyleri tadabilirsiniz.

LVZZ FITNESS & SPA
Denge ve ahenk arayışının yol göstericisi, çağdaş wellness ritüellerinin tümünü sunan LVZZ SPA, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, Türk hamamı, saunaları, buhar odası ve özel masaj odalarıyla bedeniniz ve ruhunuz için adeta sığınak olacak.

DÜĞÜN & DAVET
Davet salonunda veya havuz başında, muhteşem Bodrum manzarası ile farklı bir şıklığı yaşamanız için, menü seçenekleri, düğün tasarımcıları ve deneyimli ekibiyle emrinizde.

Lvzz Hotel Adres
Yokuşbaşı Akdeniz Caddesi 4 Bodrum, Muğla, Türkiye

Bilgi ve Rezervasyon için ; 
+90 252 313 30 00 
+90 252 313 10 99 
info@lvzzhotel.com

Lvzz Hotel Fotoğraflar






















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder