7 Temmuz 2019 Pazar

Maxx Royal Kemer Resort

2014 yaz sezonunda tüm otel genelinde a la carte konseptte hizmet vermeye başlayan Maxx Royal Kemer Resort, grand butik otel anlayışı ile misafirlerini ağırlıyor. Anabinada bulunan ve her biri süit konseptinde tasarlanan odaları, Royal residence blokları, Laguna süitleri ve villaları ile tesis, misafirlerine benzersiz bir tatil sunuyor. 1, 2 ya da 3 yatak odalı Maxx Laguna Dubleks süitlerin de bulunduğu tesis, 7.574 m² alanı kaplayan, Antalya'nın en büyük havuzlarından birine ev sahipliği yapıyor.

Toplam 291 odası bulunan ve 160 bin m² alan üzerinde, kendisine ait özel koylarda misafirlerini ağırlayan tesis, Maxx kalitesi ve ayrıcalığı ile tanışmak isteyenlere özel sunduğu olanaklarıyla dikkat çekiyor. Erken giriş ve geç çıkış için dinlenme alanı olarak planlanan FreeZone bunlardan biri olarak (10 oda) hizmet veriyor. Hi-tech teknolojiyle tasarlanan tesis odalarında kullanılan IOS ve Android uygulamaları sayesinde, misafirler odadan uzakta olsalar bile perde, ışık ve klima sistemlerini kontrol edebiliyorlar (Yalnız Laguna ve Villalar için geçerlidir).

Tesis, kendi sınırları içerisinde bulunan özel koyda konumlanan gece kulübünde düzenlediği etkinlikler ile misafirlerinin eğlence dolu bir tatil geçirmesini sağlıyor. Azure Court Restoranlar Sokağı haricinde 3 farklı fine-dining restoran ve Villa misafirler için ayrı Emerald Restaurant ile misafirlerini ağırlayan tesiste, gece 02.00'ye kadar açık olan çocuk kulübü ve aquapark mevcut.

Maxx Karşılama:

Doormen tarafından tüm misafirlerin kapıda karşılandığı tesiste; yetişkin misafirlere girişte şampanya ve çocuk misafirlere özel içecek ikramı, lokum ve çikolatalı taze çilek ikramı, mevsimine göre soğuk havlu servisi, engelli konuklar için Azure Court Restoranlar Sokağı'nda masa rezervasyonu ve genel alanlarda düzenleme, ücretsiz otopark ve araba yıkama hizmeti, vale servisi, check-out sırasında arabaya su ve kolonyalı mendil bırakılması, kendi araçlarıyla gelen misafirlerin araçlarına lunch box bırakılması, yağmurlu günlerde şemsiye hizmeti, giriş yapan tüm misafirlere odalarına kadar eşlik edilmesi, concierge deskinde ücretsiz Maxx Royal kartpostalları, pulları ile birlikte ücretsiz olarak sunuluyor.

Odalarda ise maxxi bar, oda parfüm menüsü, Bottega Veneta kozmetik ürünleri, çay/kahve seti, yastık menüsü, girişte yeşil elmadan oluşan meyve tabağı, bornoz, terlik ve turn down servisi veriliyor.

Ödül ve Belgeler;

Maxx Royal Kemer Resort 9. Otelpuan Ödülü

Maxx Royal Kemer Resort, milyonlarca tatil severin görüşleriyle belirlenen en iyi %1'lik dilimdeki oteller arasındaki yerini aldı. Türkiye’deki en lüks 25 otel arasında olan Maxx Royal Kemer Resort, TripAdvisor tarafından verilen Travellers' Choice 2017 Ödülü’nün de sahibi oldu.

Maxx Royal Kemer Resort sektörün iddialı tur operatörlerinden Corendon'un, 2016 yaz sezonunda yürütülen iyi iş birlikteliği ve olumlu misafir dönüşleri ışığında belirlediği Hotel of the Year 2016 Ödülü’nü alarak ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

2015-2016 Europe Property Ödülü

2015 Sign of the City Awards – En İyi Mimari Tasarım Ödülü

2015 Uluslararası Mavi Bayrak Ödülü

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı – Çevreye Duyarlı Tesis

ISO 22000:205 – Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi

2015 Quality Management Awards – Türkiye’nin En İyi Yönetilen Eğlence Oteli

Temiz Havuz Sertifikası

2016 Tripadvisor Traveller's choice

2015-2016-2017 Uluslararası Mavi Bayrak

2017 Travellife Gold

2017 Tripadvisor Certificate of Excellence

Tripadvisor - ‘Certificate of Excellence 2019’

Maxx Royal Kemer Resort Adres
Kiriş Mah. Kiriş Cad. No: 88 Kemer / Antalya / Türkiye

Bilgi ve Rezervasyon için ;
Telefon : 0 242 813 60 60
Faks : 0 242 813 60 70
e-posta : kemer@maxxroyal.com

Maxx Royal Kemer Resort Fotoğraflar

























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder