18 Temmuz 2019 Perşembe

Kurabiye Otel

Kurabiye Otel Alaçatı, Ege'nin en sevilen tatil bölgesi Çeşme'ye bağlı Alaçatı'da misafirlerini ağırlamaktadır. Arnavut kaldırımlı sokağı ve taş binasıyla tesise mavi ve beyaz renkler hakimdir. Dört mevsim misafirlerine kapılarını açan tesisin özel araçları ile gelen konukları için otopark alanı ücretsizdir. 

Mavi beyaz renklerin hüküm sürdüğü tüm konaklama birimleri aydınlık ve ferah bir dizayna sahiptir. Odalarda konforunuz için saç kurutma makinesi ve ücretsiz duş malzemeleriyle donatılmış duşlu özel banyo mevcuttur. Temiz banyo havluları tesis tarafından odalarda temin edilmiştir. Klima ve mini bar standart olarak tüm odalarda bulunmaktadır. Konuklar saunada rahatlayabilir ve günün yorgunluğunu üzerlerinden atabilir.

Sabah Alaçatı güneşiyle uyanan misafirler, taptaze, kıpkırmızı domatesleriyle, anneanne yapımı reçelleriyle, geleneksel peynirleriyle, kekik kokan zeytinleriyle güne başlamaktadır. Keyifli bahçesi kitap okumak ve dinlenmek için idealdir. İhtiyaç halinde çamaşırhane ve ütü hizmeti verilmektedir.

Kurabiye Otel Adres
Alaçatı Mah. 12030 Sok. No:1 35950 Alaçatı / Çeşme İzmir - Türkiye

Bilgi ve Rezervasyon için ;
 +90(232) 716 09 01
 +90 541 273 0741
 +9 0(232) 716 09 02
 info@kurabiyeotel.com

Kurabiye Otel Fotoğraflar



























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder