12 Temmuz 2019 Cuma

Sheraton Cesme Hotel, Resort and Spa

2001 yılında yapılan Sheraton Çeşme Hotel Çeşme, Ilıca bölgesinde bulunmaktadır. 33000 m2 alanda kurulmuş olan Sheraton Çeşme Hotel yarım pansiyon konseptiyle misafirlerimize hizmet vermektedir. Sheraton Çeşme Hotel denize sıfır konumuyla dikkat çekmektedir.

200 m uzunluğundaki sahile sahip tesisin kendine ait iskelesi vardır. Tesisin kendine özel kum plajı bulunmaktadır. Tesis 3 adet ala carte restaurant ile misafirlere özel hizmet sunmaktadır. 2 adet açık,2 adet kapalı yüzme havuzu ile keyifli bir tatil yaşayabilirsiniz.

Tesiste bulunan banana, deniz bisikleti, jetski, kano, katamaran, sörf, yelkenli ile su sporları yaparak keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Aksiyon sever tatilciler için paraşüt, sörf imkanı bulunmaktadır.

Tesiste basketbol, bilardo, tenis, bowling ve dart oynanabilecek özel alanlar kurulmuştur. Tesis içerisinde yer alan hamam, jakuzi ve masaj hizmetlerinden faydalanarak rahatlayabilir ve kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

Tesis içerisinde bulunan doktor, fotoğrafçı, güzellik salonu, kuaför, market, araç kiralama hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Keyifli vakit geçirmeniz için tesiste bar bulunmaktadır. Otel Adnan Menderes Havaalanı'na 90 km, Ilıca'ya 1 km, Çeşme'ye 6 km uzaklıktadır.

Sheraton Çeşme Hotel Konaklama Özellikleri
Konaklama Tipi: Yarım Pansiyon
Konaklama Açıklaması:
Kahvaltı: 07:00-10:00
Akşam Yemeği: 19:00-22:00

Tesiste sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dışında alınan tüm yiyecekler ücretlidir.
Tesis genelinde alınan tüm içecekler ücretlidir.

Konum Bilgileri
Hava Alanına Uzaklığı: Adnan Menderes HA 90 km
Kurulu Alan: 33000 m2
Şehir Merkezine Uzaklık: Ilıca 1 km, Çeşme 6 km
Plaj: Mavi Bayraklı Özel Plaj
İskele: Var
Sahil Uzunluğu: 200 m, kum

Sheraton Çeşme Hotel Adres
Sifne Caddesi, No. 35, llica, Cesme, Izmir  35940 Türkiye

Bilgi ve Rezerbvasyon için ;
 +90 232 723 12 40

Sheraton Çeşme Hotel Fotoğraflar



























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder