12 Temmuz 2019 Cuma

Oyster Residence Ölüdeniz

Fethiye-Ölüdeniz'de plajın yanı başında yer alan Oyster Residence Ölüdeniz, muhteşem manzarası ve geleneksel mimarisi ile konforunuz kadar zevkinize de hitap etmektedir. Zeytin ağaçlarıyla çevrili bir bahçeye ev sahipliği yapan otel şezlonglar, hamaklar ve oturma alanları ile donatılmıştır. Otelin açık yüzme havuzu da sezon boyunca serinleme imkanı sunmaktadır.

Oyster Residence Ölüdeniz'in modern dekorasyonlu konaklama birimlerinin her biri özel banyoludur. Havlular, saç kurutma makinesi ve banyo malzemeleri ise otel tarafından temin edilmektedir. Uydu yayınlı TV, mini bar, klima ve eşya dolabı diğer standart oda özelliklerindendir. Birimlerin bazıları deniz bazıları ise yemyeşil bahçe manzarasına sahiptir.

Oyster Residence Ölüdeniz'in restoranında sabahları doyurucu kahvaltısıyla ile enerjik başlangıç yapabilirsiniz. Ayrıca restoranda yemekler şefler tarafından özenle hazırlanmaktadır. Konaklamanız sırasında dilerseniz ücretsiz otopark alanından faydalanabilirsiniz. Tesisin Wi-Fi erişimi de herhangi bir ek ücrete tabi değildir. Huzur dolu bir ortam sunan otelin bahçesi kitap okumak, bol bol dinlenmek ve sevdiklerinizle keyifli zamanlar geçirmeniz uygundur.

Oyster Residence Adres
Belcekiz Mevkii 1.sokak Ölüdeniz, 48340 Fethiye/Türkiye

Bilgi ve Rezervasyon için ; 
Tel : +90 252 617 07 65
Fax : +90 252 617 07 64
E-Posta : info@oysterresidences.com

Oyster Residence Ölüdeniz Fotoğraflar















































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder