14 Kasım 2014 Cuma

GQ Men of the Year 2014 ödülleri sahiplerini buldu

İŞTE 2014’ÜN ERKEKLERİ...
GQ Men of the Year 2014 ödülleri, önceki gece görkemli bir törenle sahiplerini buldu.


GQ Türkiye dergisi, 2014’te başarıları ve tarzlarıyla dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. Türkiye’de bu yıl üçüncü kez düzenlenen “GQ Men of the Year” ödül töreni, önceki gece Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorous’da gerçekleşti. Sunuculuğunu Dilara Gönder’in yaptığı gecede ‘yılın uluslararası starı’ ödülünü tüm dünyada izlenme rekorları kıran ve ülkemizde CNBC-e’de yayınlanan “Game of Thrones” dizisinde canlandırdığı Jaime Lannister rolüyle tanınan Nikolaj Coster- Waldau alırken, ‘yılın adamı’ ödülü de Halit Ergenç’in oldu.

İş, sanat, moda ve eğlence dünyasından ünlü isimlerin katıldığı gecenin bir diğer sürpriz ismi de “The Vampire Diaries” (Vampir Günlükleri) dizisinin ünlü karakteri Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Kat Graham’dı. Ödül töreninden sonra düzenlenen partide sahne alan oyuncu, enerjik şovu ve performansıyla geceye renk kattı.
Hürrem diz çöktü
Halit Ergenç, ödülünü “Muhteşem Yüzyıl”daki rol arkadaşı Meryem Uzerli’nin elinden aldı. Dizide Hürrem Sultan’ı canlandıran Uzerli, Sultan Süleyman’ı oynayan Ergenç’e ödülünü önünde diz çökerek verdi.
Uzerli'nin bu şovu en çok 'Yılın Kadını' ödülünü alan Serenay Sarıkaya'yı gölgede bıraktı.
9 ay önce anne olan Meryem Uzerli’nin doğum sonrası eski formuna kavuştuğu gözlendi.

Serenay Sarıkaya, göğüs ve bacak dekolteli kırmızı elbisesiyle geceye damgasını vurdu.

Cesur Tuba
Tuba Büyüküstün, Nikolaj Coster-Waldau’ya ödülünü takdim etmek üzere katıldığı törende sırt dekolteli kıyafetiyle gözleri üzerine çevirdi.
Neslişah Alkoçlar ve Engin Altan Düzyatan, objektiflere el ele poz verdi.
Yılın yükselen yıldızı’ seçilen Kerem Bürsin’e ödülünü Engin Altan Düzyatan verdi.
Halit Ergenç - Bergüzar Korel
Töreni Dilara Gönder sundu.
Okan Turan - Arda Turan





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder