17 Ocak 2016 Pazar

Asit saldırısından kurtulan kadın marka yüzü oldu

Hindistan'da evlilik teklifini reddettiği asitli saldırıya uğrayan kadın, bir kıyafet markasının yeni sezon kreasyonu için model oldu.

15 yaşındayken evlilik teklifini reddettiği bir adamın asitli saldırısına uğrayan 32 yaşındaki Laxmi Sabir, Hindistan'daki bir kıyafet markasının yeni temsilcisi olarak seçildi.
KAMPANYALAR BAŞLATTI
Yaşadığı korkunç deneyimi BBC'ye ayrıntılarıyla anlatan Laxmi, bu olaydan sonra Hindistan'daki kontrolsüz asit satışının denetim altına alınması konusunda kampanyalar yürütmeye başladı. Bu tür saldırıları yapanların da daha ağır şekilde cezalandırılması konusunda adımlar atan Laxmi'nin hikayesi Hindistan'daki pek çok kadına ilham verdi.
CESARETİN YÜZÜ
Geçtiğimiz günlerde Hindistan'da oldukça büyük bir markanın yeni sezon modeli olarak seçilen Saabir, asit saldırısını atlatıp bir markayı temsil etmek üzere seçilen ilk kadın oldu. Saabir'in modelliğini yapacağı kampanyanın ismi ise 'Cesaretin Yüzü'.
''ÖRNEK OLUŞTURMAK İÇİN BİR FIRSAT''
Saabir, BBC'ye yaptığı açıklamada söz konusu modelliği hakkında, ''Bu benim gibi kadınlara fiziksel görüntülerine rağmen cesaret ve kendine güven sahibi olmak konusunda bir örnek oluşturmak için bir fırsat'' dedi.
(haberler.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder