12 Haziran 2019 Çarşamba

Balayı Oteli "Kaunos Hotel"

Gözde tatil beldelerinden Marmaris’te konumlanan Kaunos Hotel, eşsiz göl manzarası ve sade dekore edilmiş ev sıcaklığındaki odalarıyla misafirlerine keyifli bir tatil vadediyor. Köyceğiz Otogarı’na 2 km mesafede konumlanan tesis, açık yüzme havuzu ile suyun ve güneşin tadını doyasıya çıkarma imkanı sunuyor.

Tesiste göl manzarasını izleyebileceğiniz dinlenme alanlarında vakit geçirebilir, yeşillikler içindeki bahçesinde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Sade dekore edilmiş ev konforundaki odaları, konaklama süresince ihtiyaç duyabileceğiniz pek çok imkana sahip. Misafirlere sunulan hizmetler arasında; çamaşırhane, ütü servisi, ortak TV alanı, 24 saat resepsiyon, kablosuz internet bağlantısı ve bar mevcut.

Şehrin gürültü ve kalabalığından kaçıp doğa ile baş başa kalmak isteyenler için ideal bir konaklama alternatifi olan Kaunos Hotel’de, özel aracıyla seyahat eden misafirler için otopark imkanı mevcut.
Tesisin restoranında güne zengin bir kahvaltı servisi ile başlayabilirsiniz. Tesis misafirleri Kaunos Antik Kenti’ni ve Kaunos Kral Mezarlarını ziyaret edebilir.

Kaunos Hotel Adres
Ulu camii Mah. Cengiz Topel cad. no :29 Köyceğiz / Muğla Türkiye

Rezervasyon için :
Tel: (+90) (252) 262 37 30 
info@kaunoshotel.com

Kaunos Hotel Fotoğraflar

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder