15 Haziran 2019 Cumartesi

Club Zigana

Kemer’in eşsiz doğasının berrak deniziyle buluştuğu Beldibi’nde denize sıfır konumda hizmet veren Club Zigana, kendisine ait uzun plajı ve güneşlenme alanının yanı sıra geniş açık havuzları ve eğlenceli aquparkıyla aile boyu eğlenceli bir yaz tatili adresi sunuyor.

Tesiste güne zengin bir kahvaltıyla başlayan misafirler, gün boyu leziz öğünlerin yanı sıra kolayca erişebildikleri atıştırmalıklar ve serinletici içeceklerle tatil boyunca damak şöleni yaşıyor.

Her yaştan misafirin düşünüldüğü tesiste minik misafirlere çocuk havuzu, çocuk büfesi, çocuk animasyonu, kaydırak, çocuk oyun parkı, çocuk bakıcısı ve 4-12 yaş arası çocuk misafirler için mini kulüp ayrıcalıkları sunuluyor.

Club Zigana bünyesindeki SPA merkezinde ise; Uste ellerden masaj imkanı, sauna, Türk ve Fin hamamının yanı sıra fitness merkezi ile misafirler yılın yorgunluğundan arınıp enerji depoluyor.

Misafirlerinin günün her anından keyif almasını hedefleyen Club Zigana’da Gündüz oyunlar ve spor aktiviteleri geceleri ise canlı müzik performansları ya da sahne şovları gerçekleşiyor.

Tesis Kemer merkeze 15 km, Antalya merkeze 30 km ve Antalya Havaalanı'na 45 km uzaklıkta yer alıyor.

Club Zigana Hotel Adres
Beldibi - Kemer - Antalya / Turkey

Bilgi ve Rezervasyon için;
 +90 (242) 824 92 30
+90 (242) 225 00 20
Faks: +90 (242) 824 83 15
info@clubzigana.com

Club Zigana Fotoğraflar












































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder