21 Haziran 2019 Cuma

Çetmihan Otel "Kazdağları"

Çetmihan Otel, Ege zeytinliklerinin ve çam ormanlarının tam ortasında, Küçükuyu'nun Yeşilyurt Köyü'nde hizmet vermektedir. Otel hem görkemli Kaz Dağları manzarası hem deniz manzarasıyla sizleri beklemektedir. Eşsiz bir mimari ile toplamda 16 adet odaya sahip bu otel yarım pansiyon konsepti ile hizmet etmektedir. Değişik tasarımlı iç dekorasyonu, şık mobilyaları, süslü bir şekilde dekore edilmiş odaları sizi şımartmak ve kendinizi ayrıcalıklı hissetmeniz için hazırlanmıştır.

Çetmihan Otel aynı zamanda 2012 en iyi butik otel ödülünün sahibidir. Mermer banyolar, 24 saat sıcak su ve klima standart olarak her odada sağlanmıştır. Çetmihan Otel'de, eşsiz bir doğa içinde bulunarak, parkurlu / rehberli yürüyüşler, bahçede streching, organize Kaz Dağları turları, Assos'ta kayıkla balığa çıkma, Kaz Dağında barbekü, Kaz Dağları endemik tanıtım turları, profesyonel dalgıçlık, ATV turları yapabilirsiniz. Aynı zamanda ahşap süslemelerle, çiçeklerle kaplı, yemyeşil bahçesinde keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Çetmihan Otel bünyesindeki alakart restoranında pırasa böreği, ısırgan otu çorbası, mangalda sardalya gibi yöresel değişik lezzetleri konuklarına sunmaktadır.

Çetmihan Otel'de zaman zaman düzenlenen sağlık kaynağı zeytinin sofranıza gelene kadar ki serüvenine Zeytin Hasatı ve Zeytin Yağı Kursu'nda tanıklık edebilirsiniz. Kursa katılarak zeytinin dalından kopup, yağ olarak şişelenmesine kadarki süreci görebilirsiniz. Çetmi Olive uzmanları tarafından gerçekleştirilen kurs boyunca Çetmihan Otel'de konaklarken 3 günlük hasat ve tadım kursunda merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Edremit Havalimanı'na 30 dakika uzaklıkta olan otel, arabayla Assos'a 25 dakika, Troya antik kentine ise 1 saat mesafede yer almaktadır. Siz de Kaz Dağları'na yakın olmak ve seçkin bir ortamda ağırlanmak istiyorsanız Çetmihan Otel'de konaklamalısınız.

Çetmihan Otel Adres 
Yeşilyurt Köyü Yolu, 17980 Kazdağları /Ayvacık/Çanakkale

Bilgi ve Rezervasyon için;
90 533 021 77 41
90 286 752 61 69

Çetmihan Otel Fotoğraflar









































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder