8 Haziran 2019 Cumartesi

Hayalinizdeki Tatili "İzer Hotel"de Yaşayın!


Bodrum’un kıyı köylerinden biri olan Torba Koyu’nda bulunan İzer Hotel & Beach Club, Ege’nin rahatlatıcı atmosferi, denizi ve güneşini doyasıya hissedeceğiniz bir tatilin kapılarını aralıyor. İzer Hotel & Beach Club, her yaştan misafire hitap eden olanakları ile aile boyu keyifli bir tatil sunuyor.


Tatiliniz süresince gün boyu kumsalda ya da havuz kenarında güneşin tadını çıkarabilir, su sporları gibi aktivite olanakları ile adrenalin dolu bir deneyim yaşayabilirsiniz. Restoranlarda Türk ve dünya mutfaklarından lezzetler tadabilir, Bodrum’un ışıltılı gecelerinde eğlenceye ortak olabilirsiniz. Yetişkinler keyifle vakit geçirirken çocuk misafirler ise kendilerine özel havuzlar, su kaydırakları ve mini kulüpte özel aktiviteler ile renkli ve eğlence dolu bir tatil deneyimi yaşayacaklar.

Konum
Torba mevkiindeki tesis; Bodrum merkeze 7 km ve Milas-Bodrum Havalimanı'na 30 km mesafede konumlanıyor.
Plaj 
Denize sıfır mesafedeki tesisin 80 m uzunluğunda kum-çakıl karışık plajı ve iskelesi mevcut. Güneş şemsiyeleri, şezlong ve havlu plajda ve havuz başında ücretsiz.
SPA
Tesisin SPA ve wellness bölümünde; sauna, hamam ve masaj hizmeti gibi olanaklar bulunuyor.
Çocuk & Bebek
Tesiste çocuk misafirler için; oyun parkı, çocuk animasyonu, çocuk kaydırağı, çocuk büfesi, çocuk havuzu ve 4-12 yaş arası çocuk misafirler için, 10.00-12.00 ve 14.30-17.00 saatleri arasında hizmet veren mini kulüp bulunuyor.




 İzer Hotel & Beach Club adres

Torba Mahallesi, İsmet İnönü Cd. No:71 Torba Bodrum Muğla Türkiye

Bilgi ve Rezervasyon için;
0 252 321 09 27
0 252 367 19 10
Faks: 0 252 367 17 55

 İzer Hotel & Beach Club Fotoğraflar


























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder