28 Haziran 2019 Cuma

Masal Tatilevi

Marmaris'in doğası ve masmavi deniziyle ünlü Selimiye mevkiinde konumlanan Masal Tatilevi’nde Selimiye’nin sessiz, sakin atmosferini yaşarken köy merkezine sadece beş dakika uzaktasınız. Turistik hediyelikler satan şirin dükkanları gezin, sahildeki kahvelerde ayaklarınız denizin içinde kahvenizi yudumlayın, kalabalığa karışın, eğlenin sonra Selimiye’deki evinize o tatlı huzurun içine çekilin; bahçede, dolunayın dağların arasından çıkışını, denizin üzerindeki ay ışıgının çırpınışlarını, elinizi uzatsanız yıldızlara dokunacakmış gibi yakınlığını seyre dalın.

Her detayında sıcacık bir ev dokunuşu, ev özeni taşıyan birbirinden güzel dört oda ile misafirlerine hizmet veren tesisin tüm odalarında; televizyon, uydu yayını, banyo, kasa, klima, uyandırma servisi ve kablosuz internet erişimi mevcut.

Masal Tatilevi’nde doyumsuz Selimiye manzaralı ve rengarenk sardunya, lavanta, begonvillerle bezeli bahçe hem Masal Tatilevi misafirlerini hem de Selimiye’nin huzurlu atmosferini yaşamaya gelenleri birbirinden güzel tatlarla buluşturmak için hazır.

Sabahtan öğleye uzayan kahvaltılar, akşam üzeri henüz üzerinizde denizin tuzu varken havuz başında sunulan taze beş çayı atıştırmalıkları, konukların tercihleri doğrultusunda hazırlanan ev yemekleri sizleri evinizdeymiş gibi rahat ettirmek için düşünülmüş.

Masal Tatilevi Adres
Yukarı Gemecit Mevkii No:104/1 Selimiye Mahallesi/Marmaris/Muğla / Türkiye

Bilgi ve Rezervasyon için;
Cep Tel: 0532 2645118
Tel : 0252 4464154
Email : nilguncanturk@hotmail.com
info@masaltatilevi.com

Masal Tatilevi Fotoğraflar










































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder