22 Haziran 2019 Cumartesi

Grand Göcek Hotel

Geniş bahçe ve havuza sahip otelimizde Standart, Superior, King suit ve Aile odaları tipinde toplam 17 oda bulunmaktadır. Tüm odalarımız Fengshui mimarisine göre özenle dizayn edilmiştir ve rahatınız düşünülerek donatılmıştır. 3 bin metrekarelik muhteşem bahçemizde yer alan jakuzili havuz keyfinden sonra havuz barından lezzetli aperatifler eşliğinde enfes içeceklerinizi yudumlayabilir güneşin tadını çıkarabilirsiniz.

 ODALAR
Huzura uyanmak için, Grand Göcek 'in kapısından içeri girin. Üç dönüme yayılmış muhteşem güzellikte bir bahçe içinde mükemmel bir yüzme havuzu ve küçük misafirlerimiz için küçük yüzme havuzunda keyifli zamanlar geçirirken güleryüzlü ekibimiz her zaman yakınınızda olacak... Grand Göcek'de her zaman beklediğinizden çok daha fazlasını bulacaksınız. Her güne gülümseyerek başlayacaksınız, konuğumuz olduğunuz sürece hep birlikte Göcek'i unutulmaz anılara dönüştüreceğiz. Dönüş gününüz geldiğinde dost sohbetlerinde gülümseyerek anlatacağınız hikayeleri ceplerinize doldurmuş olarak uğurlayacağız sizi. Tamamı eşsiz güzellikteki bahçemize açılan, mütevaziliğin ve sadeliğin zerafetle iç içe geçtiği 17 oda.. Her biri şık, tertemiz, ışıl ışıl ve dört mevsimlik . Çalışan sayımız neredeyse konuk sayımıza eşit. Bire bir ilgi ve alaka göreceğiniz mükemmel hizmet kalitesiyle sizleri bekliyen Otelimizde, bahçenin ortasında keyfini çıkarabileceğiniz bir jakuzili havuzda sizi bekliyor olacak. Restoran ve ön bahçede konuklarımızın kullanımına açık WİFİ bağlantımız her zaman bulunmaktadır.. Grand Göcek Hotel dinlenmek için olduğu kadar küçük ve özel kutlamalar için de ideal. Bahçemizdeki düğünleriniz ömürlük olsun. Balayı odanız masalsı...

ODALARIN ORTAK ÖZELLİKLERİ
Merkezi Klima Sistemi

Halı Zemin

Ferah ve Lüks Mimari Odalar

Güneş Önleyici Lüks Perdeler

24 Saat Sıcak Su

Saç Kurutma Makinesi

Odalarda ve Banyolarda Telefon

Makyaj Masası

Banyolarda Led Aydınlatmalı Makyaj Aynası

Çay, Kahve Seti

Wireless İnternet Bağlantısı

Dijital Oda Kasası

7/24 Resepsiyon Hizmeti

LCD HD TV ve Uydu Kanalları

Yeme & İçme
Kocaman, yemyeşil bir bahçe içerisinde ve rengarenk çiçeklerin yaydığı kokular eşliğinde bölgenin doğal ve taze yöresel tatlarıyla hizmet veren 50 kişilik otel restoranımız leziz kahvaltısıyla güne neşeli başlamanızı sağlayacak. Gün içerisinde enfes aperatifler ve akşam yemeklerinde özel hazırlanmış alacart menüsü ile hizmetinizdedir.

Havuzun hemen yanında bulunan restoran barımızdan gün boyunca ferah içeceklerinizi temin edebilirsiniz.

Bahçe & Havuz
Adeta bir vahayı andıran, 3000 metrekare içerisinde kocaman ve özenle düzenlenmiş otel bahçemiz en az otel binası kadar dikkat çekicidir. Jakuzili 240 metrekarelik yetişkin havuzu ve küçük misafirlerimiz için çocuk havuzuyla "her şeyi bir arada isteyenlerin" hayran olacağı bu bahçede kitap okurken, güneşlenirken veya yıldız sayarken bahar kokusunun keyfi bambaşka...

Ulaşım
Grand Göcek, Dalaman Uluslararası Havalimanı’na 20 km, Bodrum Havalimanı’na 170 km, Marmaris’e 120 km, Fethiye şehir merkezine ise sadece 30 km uzaklıktadır. Konforlu VIP araçlar ile Dalaman, Bodrum, Marmaris’e tek yön ya da gidiş-geliş transfer organizasyonu gerçekleştirilebilmektedir. VIP Transferler için önceden rezervasyon yapılması gerekmektedir.

Grand Göcek Hotel Adres
Cumhuriyet, Likya Cd., 48310 Göcek/Fethiye/Muğla / Türkiye

Bilgi ve Rezervasyon için ; 
+90 252 645 16 00
+90 252 645 16 01
info@grandgocek.com

Grand Göcek Hotel Fotoğraflar





















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder