26 Haziran 2019 Çarşamba

Bir masal dünyasında kendi hikâyenizi yaratın; Casa Lavanda

Casa Lavanda Boutique Hotel & Restaurant
Casa Lavanda’nın taş evlerinin önündeki geniş bahçesi, en özel davetlerinize ev sahipliği yapmak için büyük bir heyecanla sizi ağırlamak istiyor. Yemyeşil bir bahçede, masalsı bir atmosferde, Şefimiz Emre Şen'in hazırladığı özel düğün menüsü ile en özel gününüzü unutulmaz kılıyoruz.

Casa Lavanda’da, arkadaşlarınızla yapacağınız küçük bir kutlamadan 600 kişiye kadar büyük bir düğün tercih edebilirsiniz. En değerli ve mutlu gününüzde, anı yaşamanız için en ince detayları düşünüyoruz. Siz, yalnızca konuklarınızla ilgilenin, eğlenin ve davetin tadını çıkarın.

Güzelliği detaylarında saklı…
Manolya, Ortanca, Sığla, Sedir, Erguvan, Ihlamur, Söğüt, Meşe, Kayın, Ardıç, Servi, Ladin, Defne ve Akasya… Her oda birbirinden farklı, güzelliği detaylarında saklı…

Doğanın sesinden ilham aldığımız odalarımızda, yatağınızın baş ucunda Cemal Süreya dizeleriyle karşılaşabilir, orman manzarasına karşı Turgut Uyar okuyabilirsiniz. Manolya’nın balkonunda kahvenizi yudumlayabilir, Sığla’nın terasında güneşin tadını çıkarabilir, Erguvan’ın geniş kullanım alanında keyfinize keyif katabilirsiniz.

Ulupelit’te bir Akdenizli
Casa Lavanda’nın kalbi burada atıyor! Yeme içme atölyesi, denemek ve keşfetmek için çalışıyor. Alakart ve Tadım Mönülerinde Rafine Akdeniz Mutfağı, dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen yerel tatlar eşliğinde yeniden yorumlanıyor.

Burada hazırlanan reçeteler için doğal, katkısız ve en taze ürünler, uzun araştırmalar sonucu seçilen üreticilerden alınıyor.

Doğal, katkısız ve taze
Zonguldak’tan Kuzu Kestanesi, Ulupelit ve çevresinden toplanmış Yabani Mantarlar, Şile köylerinden Oğlak, Kalealtı Köyünde eski usul su değirmeninde öğütülmüş Mısır Unu, Lavanda’ya özel günlük olarak üretilen Taze Burrata Peynirleri, Taze Balıkçı, Bekir Bey tarafından seçilen deniz ürünleri, İtalyan “ semolino” unundan ev yapımı makarnalarımız, Şile Operacı Çiftliğinde bize özel olarak yetiştirilen Ördek ve Bıldırcın, Edremit’ten ödüllü Zeytinyağları, Kastamonu’dan Mustafa Afacan ve Kars’tan İlhan Koçulu’nun seçtiği antik Buğday unları ile yaptığımız ekşi mayalı ekmeklerimiz, Miralem ve Tangala Çiftliklerinin Artizan Peynirleri ve daha birçok mevsimsel ve uluslar arası malzemeler mutfağımızda lezzetlenip sorfalarınız geliyor.

Darphina SPA
Çağlar öncesinden gelen doğal yöntemleri, günümüz teknolojisiyle harmanlayan Casa Lavanda Darphin SPA ile hem bedeniniz hem ruhunuz tazelenecek.

Daha enerjik, daha sağlıklı, daha canlı bir yaşam için şimdi tam zamanı. Darphin bakımlarıyla tatilinizi mucizeye dönüştürün. Casa Lavanda Darphin SPA, cildinize genç, duru ve sağlıklı bir görünüm, bedeninize enerji ve zindelik kazandırırken, ruhunuza huzur verecek.

Kış aylarında kar, yaz aylarında kır çiçekleri ile kaplanmış orman manzarasına sahip saunanın ardından, Darphin’in organik Oil Elixir ve saf esansiyel yağları ile yapılan bakımlarla kendinizi dinlendirin.

Casa Lavanda Adres 
Ulupelit Köyü, Seçkin Sk. No.2 Şile - İstanbul Türkiye

Bilgi ve Rezervasyon için:
0216 736 56 40-41
08.30 - 24:00
info@casalavanda.com.tr

Casa Lavanda Fotoğraflar







































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder