25 Haziran 2019 Salı

Reges A Luxury Collection Resort Spa

 Çeşme-Boyalık'ta denize sıfır konumda yer alan Reges A Luxury Collection Resort & Spa Çeşme, özel plaj alanı ve açık yüzme havuzu ile konfor dolu bir seyahatin kapılarını açmaktadır. Hem plajı hem de havuzu şezlong ve şemsiyelerle donatılmış olan otelde sezonun tadını çıkarabilirsiniz. Tesiste yer alan havuzlardan biri de Ilıca kaynaklarından gelen termal havuzdur. 

Reges A Luxury Collection Resort & Spa Çeşme'nin standart odalarını yanı sıra suite, deluxe ve superior gibi oda seçenekleri de bulunmaktadır. Her biri özel banyolu ve klima sistemli olan birimlerde havlular, saç kurutma makinesi ve banyo malzemeleri temin edilmektedir. Balkon ve uydu yayınlı LCD TV ise diğer standart oda özelliklerindendir. Ayrıca odanızda değerli eşyalarınızı kilitli kasada muhafaza edebilirsiniz.

Reges A Luxury Collection Resort & Spa Çeşme'nin bünyesindeki restoranda yemekler şefler tarafından özenle hazırlanmaktadır. Tesisin sauna, masaj, buhar odası, hamam gibi SPA olanakları yılın tüm stresinizden uzaklaşma imkanı sunmaktadır. Hem iş hem de tatil amaçlı konaklamalar için uygun olan tesiste donanımlı toplantı odaları ve konferans salonu da bulunmaktadır. Otele giriş saati 14:00 iken çıkış saati 12:00'dır.

Konum Bilgileri
Hava Alanına Uzaklığı: Adnan Menderes HA 90 Km
Şehir Merkezine Uzaklık: Çeşme 1 Km,İzmir 75 Km,Alaçatı 7 Km
Plaj: Özel Plaj
Denize Uzaklığı: Denize Sıfır
İskele: Var
Özelliği: Kum

Reges A Luxury Collection Resort Spa Adres
Boyalik Mahallesi 3198/1, Sokak No 5/2 Cesme, Izmir  35930 Turkey

Bilgi ve Rezervasyon için; 
+90 232 292 00 00

Reges A Luxury Collection Resort Spa Fotoğraflar


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder