1 Haziran 2019 Cumartesi

Mükemmellik Öüdülü sahibi "Datça Doris Hotel"

Otelimizde 20 Premium Oda, 2 Standart Oda, 4 Deluxe Suit, 1 aile Suiti ve 1 Balayı Suiti olmak üzere 28 oda yer almaktadır. Otelimiz Karaincir sahiline sıfır konumda bulunmaktadır. Otelimizde 1 adet yetişkin, 1 adet çocuk havuzu, çocuk oyun parkı ve basketbol sahası bulunmaktadır.

Karaincir Koyu
Eşsiz güzelliklerin tarifi olmaz biliyoruz ama size kısaca otelimizin sıfır konumda bulunduğu Karaincir koyundan bahsetmek istiyoruz. Karaincir koyu, kumsalı ve denizi ile ülkemizde parmakla gösterilen koylar arasında bulunmaktadır. Eşsiz güzellikteki kumu ve deniz suyunun berraklığı, temizliği sayesinde mavi bayrak sahibi Karaincir sahilinin tadını, değerli misafirlerimiz için özel ayrılmış alanlarda çıkarabilirsiniz.

Karaincir Koyu’nda 10.000 m²’lik alana kurulu Datça Doris Hotel, sakin ve huzurlu bir tatil imkanı sunuyor.

Modern dizayn edilmiş odaların bazılarında şömine, tüm odalarında ise; klima, televizyon, minibar ve balkon bulunuyor.

Misafirlerini özenli hizmeti ve güler yüzlü personeli ile ağırlayan tesiste, açık havuz, kokteyl bar ve kablosuz internet erişimi gibi olanaklar mevcut.

9.3 Mükemmellik Ödülü Sahibi
Booking puanı, kendi sistemi ile rezervasyon yapan ve otelimizde konaklayan misafirlerimizden aldığı memnuniyet puanına göre belirlenmektedir.

Datça Doris Hotel, konumundan mimarisine coğrafyasıyla, efsaneleriyle, iklimiyle uyumlu, denizle, toprakla, doğayla içiçedir. Romantik tatilini, balayını, ailesi ile yıl boyu bekledikleri yaz tatilini, ikinci baharını, yol üstü molasını, bayram neşesini Datça Doris Hotel'le paylaşmayı tercih eden değerli misafirlerinin kıymetli oyları ile 2015-2016-2017-2018 yıllarında Booking.com ve Tripadvisor tarafından üst üste 4 defa mükemmellik ödülü alan Daça Doris Hotel, misafirlerinin güzel anılarına yenilerini katmaküzere Mayıs ayında sezonunu açmaktadır.

Datça Doris Hotel Adres
Emecik Mevki Karaincir Sahili Datça Muğla Türkiye

Bilgi ve Rezervasyon için; 
90 252 722 03 33
hello@datcadoris.com

Datça Doris Hotel  Fotoğraflar























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder