13 Haziran 2019 Perşembe

Olympos Lodge

Akdeniz’in en güzel kumsallarından birinde, denize sıfır konumdaki bu muhteşem bahçenin benzersiz cazibesi, dünyanın dört bir yanından insanları bir araya getiriyor...

Bembeyaz boyalı, yeşilliklerin kuşattığı 14 oda. Bahçenin ortasında sauna...

Çalışanlar genç ve etkin hizmet için neredeyse konuk sayısına denk. Yirmi dönümlük bahçenin tümü sadece Olympos Lodge sakinlerine ait. Kaloriferli ve klimalı odalar, Olympos’un kutsal kıyılarına bakıyor...

Otelin Konumu 
Kemer bölgesinde konaklama olanağı sunan Olympos Lodge Olympos Plajı ile birkaç dakika mesafede ve Antik Olympos yakınında sizi bekliyor. Bu plaj olan otel Çıralı Plajı ve Chimaera yakınındadır.

Odalar 
Misafirler için minibar olan 14 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Özellikler 
Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafilerimize ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine sunulmaktadır.

Yemek 
Olympos Lodge belirli saatlerde oda servisi olanağı sizi bekliyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Diğer Özellikler 
Misafirler için resepsiyonda kasa ve lobide kahve servisi vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (istek üzerine) ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Olympos Lodge Adres
P.K. 38 Çıralı Kemer Antalya Türkiye
Telefon : +90 242 825 71 71 ve 72
Faks : +90 242 825 71 73
info@olymposlodge.com.tr
www.olymposlodge.com.tr

Olympos Lodge Fotoğraflar

























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder