30 Haziran 2019 Pazar

Fiska Butik Hotel

Fıska Otel & Restaurant, Marmaris ile Datça arasında bulunan ve iyi korunmuş koylardan biri olan Hisarönü Körfezi kıyılarında yer almaktadır. Marmaris'in en sakin köşelerinden birinde misafirlerini ağırlayan tesis denize sıfır bir konumdadır. Tesisin hemen önünde şezlong ve şemsiyelerle donatılmış özel plaj alanı vardır. Plajda misafirler için özel iskele de bulunmaktadır. Tesis plaja dışından gelen müşterilere de hizmet vermektedir.

Otelin tüm konaklama birimleri şık ve modern bir dekorasyona sahiptir. Aydınlık konaklama birimlerinde klima ve manzaralı balkon standart olarak bulunmaktadır. Tüm odalarda özel duşlu banyo vardır. Birimlerde sunulan diğer olanaklar arasında

Tesisin sahil kenarında hizmet veren restoranında her sabah konuklar için zengin bir kahvaltı servisi sunulmaktadır. Diğer öğünler için otel bünyesinde restoranda Türk ve dünya mutfağında seçilmiş özel bir menüsü vardır. Alakart deniz mahsulleri restoranı tesis dışı müşterilere de hizmet vermektedir. Otel, Marmaris'e 43 km, Dalaman Havalimanı'na 135 km mesafede konumlanmaktadır.

Fiska Butik Hotel Adres
Selimiye Mh. Gemecik Mevkii 32-1 No: 4 Selimiye Marmaris 48780 Selimiye Türkiye

Bilgi ve Rezervasyon için;
+90 551 386 3948
info@fiskahotel.com

Fiska Butik Hotel Fotoğraflar






















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder