10 Haziran 2019 Pazartesi

Balayı Oteli "Uslu Hotel Royal Yachting"

Uslu Hotel Royal Yachting, her biri ferah ve lüks olarak tasarlanmış oda ve suitlere sahiptir. Odalar, misafirleri şehrin karmaşasından ve gürültüsünden uzaklaştırırken sadece yürüme mesafesiyle 5 dakika içinde Datça Limanında bulunabiliyorsunuz. Eşsiz manzaralı Suitleri fark yaratan unsurlardan yalnızca biri. Kaliteli malzemeler, titizlikle düşünülmüş detaylar ve konaklamanızı kolaylaştıracak sofistike ürünler en iyi şekilde birleştirilerek tasarlanan otelimiz, kendinizi yenileyeceğiniz ayrıcalıklı bir mekan.

Denize sıfır konumuyla hizmet veren Uslu Hotel Royal Yachting, Muğla’nın en güzel kıyılarından Datça’da konumlanıyor. Güneşin tadını çıkarabileceğiniz açık yüzme havuzu ve güneşlenme terası bulunan tesiste ayrıca; bahçede barbekü olanağı da sunuluyor.

Datça tatilinize hareket katmak için bölgenin popüler aktivitelerinden şnorkelle dalış ve rüzgar sörfünü deneyebilirsiniz. Tesisin restoranında yöresel lezzetlerle zenginleştirilmiş nefis bir kahvaltı servisi bulunuyor. Eşsiz bir deniz manzarası sunan a la carte restoranda Türk ve dünya mutfağından seçkin lezzetleri tadabilirsiniz.

Uslu Hotel Yachting, Datça Otogarı’na 1 km mesafede konumlanıyor.

Uslu Hotel Royal Yachting Adres
İskele Mah.83 Sokak No:2 Datça - MUĞLA / TÜRKİYE

Rezervasyon için;
Telefon:+90 (252)712 80 08-09
Faks: +90(252)712 80 10

Uslu Hotel Royal Yachting Fotoğraflar


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder