24 Mayıs 2019 Cuma

Akdeniz masalı; Hotel Fidanka "Kaş"

Hotel Fidanka, ağaçları, çiçekleri, güzel bahçeleri, antika eşyaları, ruhu olan mekanları, doğayı, sanatı, güzel yemekleri çok seven, İstanbullu bir ailenin Akdeniz masalı!

Süs olsun diye değil, onlarsız yapamadığımız için Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından topladığımız yüzlerce obje ve çiçeği, çocukluğumuzdan kalan oyuncaklarımızı, ailemizden kalan yadigarları, yakın çevre köylerinden, bazen İstanbul’da bir köşkten, bazen Bursa, bazen Karadeniz köylerinin yıkılan tarihi evlerinden topladığımız, tavan kayıtları, kapı ve pencereler ve türlü ahşap aksamları aşkla bir araya getirdiğimiz, Bulgarca ‘dişi fidan’ anlamına gelen Fidanka, bizim sevgimiz, konuklarımızın mutluluğu ile her yıl büyüyor, güzelleşiyor…

Odalar
Kendilerine ait deniz manzaralı kocaman terasları olan, birbirinden güzel altı farklı oda tipimiz var. Başta ahşap odalarımız olmak üzere, tüm odalarımızda çevre yayla köylerinden aldığımız yüz yıllık evlerin sedir ahşaplarını ve yıllar içerisinde Türkiye’nin çeşitli yerlerinden topladığımız antika eşyaları kullandık.

Otelin Konumu 
Fidanka Hotel, Kaş (Kalkan) konaklamanızda, Kalkan Bazaar ve Kaputas Beach ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu otel Modestus Takı ve Patara Ruins civarındadır.

Özellikler 
Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Yemek 
Restoranda Fidanka Hotel misafirlerine yemek servisi verilmektedir. Misafirlerimiz için ücretsiz açık büfe kahvaltı dâhildir.

Diğer Özellikler 
Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir.

Hotel Fidanka Adres 
 Hotel Fidanka Evleri, Kışla Mevkii, Zeytinlik Caddesi Kaş Antalya
   +90 242 844 12 45
   info@fidanka.com

Hotel Fidanka Fotoğraflar












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder