28 Mayıs 2019 Salı

En Vie Beach Hotel Alanya

Alanya’nın en yeni tasarım oteline hoş geldiniz. Otelimiz Alanya'nın doğu plajında denize sıfır konumundadır. Alanya şehir merkezine sadece 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. Minimalist bir tasarım anlayışı ile doğal ve ham ürünlerle yenilenen otelimizin  tüm odaları, muhteşem deniz,  kale ve liman manzarasına sahiptir.

En Vie Beach Boutique Hotel Antalya, Alanya bölgesinde bulunmaktadır. 1000 m2 alanda kurulmuş olan En Vie Beach Boutique Hotel oda kahvaltı konseptiyle misafirlerimize hizmet vermektedir. En Vie Beach Boutique Hotel denize sıfır konumuyla dikkat çekmektedir.

15 m uzunluğundaki sahilinde denizin tadını çıkartabilirsiniz. Tesisin kendine özel plajı, kum ve çakıldan oluşmaktadır. Tesiste bulunan ala carte restaurant, açık restaurant, kapalı restaurantta yemeklerinizi yiyebilirsiniz.

Denizde sadece yüzmeyecek, banana gibi su sporlarından da faydanalabiliyor olacaksınız. Tatiliniz süresince dalgıçlık okulu gibi aktiviteler ile zamanınızı değerlendirebilirsiniz. İhtiyacınıza göre tesisteki doktor, araç kiralama hizmetlerini kullanabilirsiniz.

Keyifli vakit geçirmeniz için tesiste bar bulunmaktadır. Otel Gazipaşa(Alanya) Havaalanı'na 38 km, Antalya Havaalanı'na 125 km, Alanya'ya 500 m uzaklıktadır.

2 süit - 5 VIP - 13 King, toplam 20 oda bulunmaktadır
24 saat resepsiyon hizmeti
Kahve makinası
Mini buzdolabı
Wi-Fi
Led TV
Klima
Odalarda Kasa
Oda & Kahvaltı - Kahvaltı açık büfe ya da continental olup, filtre kahve ve çay dahildir
Otel misafirleri için ücretsiz şezlong

Restoran
En Vie Beach Restaurant akşamları tüm duyularınızı sararak sizleri memnun edecektir. Büyüleyici bir manzara ve mum ışığında romantik bir akşam yemeğinin daha iyi seçeneği yoktur. Görkemli Alanya kalesi ve liman ışıkları doyumsuz bir göz zevki yaşatacaktır.

Menümüz Akdeniz mutfağının eşsiz lezzetlerinin seçkinliklerinden oluşmuş olup, geniş bir şarap ve şampanya yelpazesi ile damağınızda unutulmaz tatlar bırakacaktır.

Ayrıca öğle ve ikindi aperatifler için lezzetli bir Lounge menü bulunmaktadır.

Plaj ve restorantımız herkese açık olup otuma gruplarımızda ve şezlonglarımızda rahatça vakit geçire bilirsiniz.

Plajda ve barımızda serinletici ve buzlu içeceklerin tadını çıkarın. Yattığınız yerden kalkmaya gerek kalmadan gün içerisinde kahvaltı, aparatif, brunch ve fast food tarzı yiyecekler sipariş ederek yazın rahatlatıcı atmosferinin tadını çıkara bilirsiniz.

Plaj ve gün batımı partilerimiz için etkinlik takvimimizi takip ediniz.

En Vie Beach Hotel Adres
En Vie Beach ·Ahmet Tokuş Blv. Keykubat Cad. 24 ·  07400 Alanya · Türkiye
+90 242 511 12 56 ·
info@enviebeach.com

En Vie Beach Hotel Fotoğraflar










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder