28 Mayıs 2019 Salı

Kaş'ın En İyi Butik Oteli; Lukka Exclusive Hotel

Lukka'nın harika ambiyansında, yemyeşil bahçeler, masmavi deniz, eşsiz bir dekorasyon ve ömür boyu unutamayacağınız müthiş bir tatil sizleri bekliyor.

Kaş'ın En İyi Butik Oteli
Travellers' Choice ödülleri TripAdvisor tarafından verilen en prestijli ödüldür. Milyonlarca gezginin yapmış olduğu puanlamalar sonucunda Lukka Exclusive Hotel, Türkiye'deki tüm oteller arasında en iyi 1%'lik kesimde yer almaktadır.

En İyi 25 Küçük Otel

Türkiye En İyi 25 Romantik Otel - Türkiye

TÜM ODALARDA BULUNAN STANDART ÖZELLİKLER
Balkon, klima, uydu yayını olan LCD televizyon, uluslararasına açık telefon, wireless internet bağlantısı, minibar, kasa, tuvalet masası ve saç kurutma makinası.

LUKKA EXCLUSIVE RESTAURANT ; İYİ BESLENME SANATI
Kaş en iyi restoran arayışındaysanız, iyi beslenme sanatı Lukka'da!
Kaş'ın en iyi restoranı, büyüleyici manzarası ile sizleri eşsiz bir deneyime davet ediyor.
Çevre yörelerden, yerel çiftçilerden, çevre bölgedeki hayvancılardan günlük olarak elde edilen doğal malzemeler ile yapılan çok özel lezzetleri yüksek kalite standartlarımızla sizlere özel olarak pişiriyor, eşsiz manzaramız ve ambiyansımız eşliğinde siz misafirlerimize sunuyoruz. Tadını çıkarmak ise sizlere kalıyor. Çukurbağ yarımadasının eşsiz noktasında bulunan restoranımızda unutulmaz anlar yaşamak isterseniz, sizleri de Kaş'ın en iyi restoranına, Lukka Exclusive Restaurant'a bekliyoruz.

LUKKA WELLNESS
Masaj, kaslardaki gerginliği azaltırken, kan dolaşımınızı hızlandırır, eklemleri açarken, ağrılarınızı hafifletir ve tüm bedeninizi rahatlatarak stresten arındırır.

Thai - Reiki Masajından Gelen Müthiş Rahatlık Stres, yaralanma ve duruş bozuklukları gibi nedenlerden dolayı bedeninimizde ağrı ve gerginlikler oluşur. Masaj tedavisi bu tür rahatsızlıkların giderilmesinde kullanılan en etkili yöntemlerden birisidir ve ağrısız, sağlıklı bir yaşam sürmemizi sağlar.

Masaj, kaslardaki gerginliği azaltırken, kan dolaşımınızı hızlandırır, eklemleri açarken, ağrılarınızı hafifletir ve tüm bedeninizi rahatlatarak stresten arındırır.

Masözümüz Esin eğitimini Thailand ve Hindistan da almıştır. Yer yatağında ve yağ kullanmadan uyguladığı masajında enerji meridyenleri ve noktaları üzerinde uygulanan baskı ve çeşitli esnetme hareketleri gibi Thai masajı teknikleri ve reiki enerji çalışmasını birlikte kullanmaktadır. Masajı hem rahatlatıcı hem de tedavi edici özellikler içermektedir.

Thai masajı nedir?
Tayland’da 2.500 yıldan bu yana yapılan ve Tayland’ın geleneksel şifa sanatlarından bir tanesi olan Thai masajının temel yapısını Hint Yoga ve Çin’in geleneksel tıbbı oluşturmaktadır. Thai masajı, Uzakdoğu felsefesi ve bilgisi ışığında, tamamıyla doğal ve insan sağlığını hem zihinsel hem de bedensel yönden iyileştirmeyi amaç edinen bir uygulamadır. Teknik olarak; vücuttaki enerji akış dengesini sağlamak için enerji kanalları üzerinde bulunan noktalara pres ve eklem esnekliği ve hareketliliğini sağlamak için pasif yoga hareketlerini kapsamaktadır.

Reiki nedir?
Reiki kelimesi Japonca'da Transandantal ruhun enerjisi yani kozmik yaşam enerjisi demektir. Yediden yetmişe herkesi maddi manevi sağlığa götüren bir ışık yoludur. Tanrısal sevgisiyle bütüne yönelik ve içinde varoluş ruhunu taşıyan her varlığa, ayırım gözetmeksizin, ancak tekamül sınırlarına uygun bir şekilde etki eden bir uygulamadır. Vücut-Ruh dengesini düzenleyip muhafaza eder ve aynı zamanda bioenerji kapasitesini çoğaltır. Böylece hem mevcut rahatsızlıklar giderilecek hem de oluşabilecek hastalıklardan korunma sağlanabilecektir.

Kaş
Kaş, Akdeniz bölgesinin en güzel kıyı ilçelerinden birisidir. Meis manzaralı, Toros dağları ile çevrili ve buram buram tarih kokan, rüya gibi bir sahil kasabasıdır.

Likya medeniyetlerinin en önemli kentlerinden biri olan Kaş, tarihte "Antiphellos" olarak anılır ve M.Ö. 6000 yıllarından beri çeşitli uygarlıklara ev sahipliği yapmıştır. Luwi kavimi burada önce "LUKKA", sonra da Likya adıyla bilinen bir uygarlık kurmuştur. "LUKKA" Hititçe'de "ışık" anlamına gelir. Otelimiz adını buradan almıştır.

Evlerinin ahşap balkonları begonvillerle sarmalanmış Uzunçarşı caddesi, bu caddenin sonunda sizi tüm ihtişamı ile karşılayan Aslanlı Lahit'i, büyülü antik tiyatrosu, berrak plajları, bölgeye has baharatlarıyla lezzetlendirilmiş leziz yemekleri, nezih mekanları ve herşeyden önemlisi; tarihle harmanlanmış ruhu ve bakir güzelliği ile Kaş, sizi de kendisine aşık edecek.

Lukka Exclusive Hotel Fotoğrafları














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder