29 Mayıs 2019 Çarşamba

Yonca Lodge; 18 Odalı Küçük Bir Otel

Yonca Lodge; Akdeniz’in en güzel ada ve koylarına bakan özel kumsalın gerisindeki geniş bir meyve bahçesi içine kurulmuş 18 odalı küçük bir otel. Misafirlerin her türlü konforu düşünülerek düzenlenen ferah odaları, ağaçlar altında şezlongların ve hamakların yer aldığı geniş kumsalı, nefis deniz ve günbatımı manzarasına sahip restoranı ile dinlenmek isteyenler tarafından tercih ediliyor.

El değmemiş doğayla uyumu ve bölgenin kültürünü yansıtan dekorasyonu kadar restoranda yer alan piyanosu, lobideki kitaplığı, ev yapımı sürpriz lezzetlerden oluşan ikramları, farklı beğenilere hitap eden müzik yayını, bahçeden toplanan ürünlerin tazeliği, zengin minibar menüsü, tatilde ihtiyaç duyulan birçok gereksinime hitap eden hizmetleri ile misafirlerini mutlu ediyor.

Fethiye’nin 15 km batısında, Yanıklar Köyü’nde yer alan Yonca Lodge, 10 yıldan fazla bir süre önce yola çıktığı ekolojik tatil konsepti konusunda Türkiye’deki ilk örnek işletmeler arasında yer alıyor. Aynı dönemde başlayan Buğday Derneği’nin TaTuTa Projesi üyeliği de halen sürüyor.

Odalar
Deniz kenarında geniş bir meyve bahçesi!
Geniş meyve bahçemiz içinde, farklı beklentilere göre düzenlenmiş 4 kategoride toplam 18 odamız bulunuyor. Bahçeye ve dereye hakim ferah odalarımızın hepsi misafirlerimizin beklentilerine göre düzenlendi. Aşağıda kısaca bahsettiğimiz odalarımızın detaylarını ilgili linklerde inceleyebilir, size uygun odamız için en iyi fiyatlarla direkt rezervasyon yapabilirsiniz.

Superior Odalarımız havuza ve denize en yakın odalar, terasta keyif yapmayı seven çiftler için ideal. Standart Odalarımız bahçenin ortasında, odada vakit geçirmekten keyif alan misafirlerimiz için geniş ve konforlu. Aile Odalarımız bahçemize boydan boya hakim bir konumda, giriş katı çocuklar için düzenlenen aile odalarımızda ferah üst kat yetişkinlere göre. Çatı Odalarımız arkadaşıyla seyahat edenler, yalnız gezginler ve genç çiftler için birebir. Diğer odalarımız kadar da konforlu.

Restoran
El değmemiş kumsalda Fethiye tatları!
Ağaç gölgesinde kurulu bir masada denize karşı kahvaltı etmeyi; öğleden sonra hafif esintiyle kumsalda bir şeyler içmeyi; nefis günbatımına karşı yemek yemeyi; dalga sesleriyle yıldızların altında keyif yapmayı seviyorsanız Yonca Lodge’un restoran ve barından keyif alabilirsiniz.
Menümüz Fethiye bölgesinde yetişen ürünlerle taze hazırlanan seçeneklerden oluşuyor. Yerel ürünler bölgedeki üreticilerden, geleneksel tarifler anne bilgisinden, lezzet ise tazelikten geliyor.

Bazı akşamlar fasıl ve Türk – Yunan ezgileri yemeklere eşlik ederken bazı akşamlarda caz ve klasik müzik dinlenebiliyor. Zaman zaman ilgi çekici etkinlikler de düzenlenebiliyor.

Kahvaltı – İkram
Kahvaltımız sabah 8.00 – 10.30 arasında açık büfe olarak sunuluyor. Açık büfeyi kaçıran misafirlerimiz için masaya kahvaltı servisi 12.00’a kadar sürüyor. Ayrıca alakart menümüzde kahvaltıya yönelik başka bir kaç seçenek daha bulunuyor.

Öğleden sonra 16.00-17.00 arasında mutfaktan yeni çıkan atıştırmalıklar ve sıcak içecekler ikram ediliyor.

Yoga
Kumsalda ve meyve ağaçları arasında yoga!
Yonca Lodge’da hem kumsalımız hem de bahçemizin bir çok köşesi yoga yapan misafirlerimiz için uygun köşelere sahip. Sabah gün doğumuyla sakin kumsalda, dere kenarında ya da meyve ağaçları arasında yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. Sebze bahçemizin yanında, dereye karşı kurulu salonumuz da günün her saati sakin oluyor.

Ayrıca yoga kampı organizasyonları için Yonca Lodge’u tamamen gruplara özel kapatıp düzenlemeler yapabiliyoruz. Kapalı alan ihtiyacında 20 kişiye kadar salonumuz, açık alan tercihi halinde kumsalın gerisindeki platformumuz ve diğer alanlarda hizmet verebiliyoruz. Gruba özel menülerin de hazırlandığı böyle bir organizasyon için bize yoncalodge@endemik.com.tr ve +90 533 472 21 10 ‘dan ulaşabilirsiniz.

Düğün & Nişan
Özel bir kumsalda nefis günbatımıyla başlayan, kumların üzerinde doğa dostu organizasyon hizmetleri ile süren ekolojik bir düğün daveti için Yonca Lodge sizleri bekliyor.

İhtiyaç duyduğunuz durumlarda özel davetiyeden balayı organizasyonuna, ulaşımdan müzik seçimine kadar tüm isteklerinizi gerçekleştirmek için size destek verecek ekibimiz düğünün planlanmasından son anına kadar sizlere destek verebiliyor.

Yonca Lodge Adres
Deniz Sokak No 13, Yanıklar Mah., Fethiye, Muğla, Türkiye
TELEFON
+90 252 633 66 88
GSM (WhatsApp)
+90 533 472 21 10

Yonca Lodge Fotoğraflar









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder