31 Mayıs 2019 Cuma

Marge Boutique Hotel "Alaçatı"

İzmir'in gözde tatil merkezi Çeşme'nin Ilıca Mevkii'nde bulunan Marge Hotel, misafirlerini farklı konseptteki konforlu odalarında ağırlıyor. Tesis, Plaja yürüme mesafesinde yer alıyor.

Tesisin her biri birbirinden şık tasarıma sahip odalarında; LCD TV, uydu yayını, gardırop, kablosuz internet, kasa ve klima bulunuyor. Tesiste ayrıca; 24 saat açık resepsiyon, kuru temizleme ve ücretsiz otopark yer alıyor.

Açık yüzme havuzu ve etrafındaki şezlonglar, misafirlere plajda olduğundan daha konforlu bir güneşlenme imkanını sağlıyor.

Sabahları güne zinde başlamaya yardımcı olan geleneksel Türk kahvaltısı tesis misafirlerine servis ediliyor. Çeşme'nin kafe, bar ve restoranları tesise yürüme mesafesinde yer alıyor.

Marge Hotel, Ilıca Otogarına ve alışveriş merkezine yürüme mesafesinde konumlanıyor.

ODALAR 

Rahat ve samimi bir ortama sahip odalarımızın her biri kendine özel bir konumu, yaz aylarının coşkusunu çağrıştıran cıvıl cıvıl renklere sahip. Farklı tarzlarda döşenmiş, 25 odalı otelimizde teraslı ve havuz manzaralı oda alternatiflerimizle ve ayrıcalıklı özellikleriyle konuklarımıza harika ve unutulmayacak bir tatil fırsatı sunuyoruz.

TÜM ODALARDA

20 ila 36 m2 Odalar
Banyo/Duş
Saç Kurutma Makinası
Klima
Özel banyo setleri
Wireless (Kablosuz) İnternet
Uydu yayını
Oda Servisi
Telefon
SafeBox (Özel Kasa)
Mini Bar

SPA & WELLNESS

Marge Hotel bünyesindeki SPA’nın ferah atmosferinde rahatlayıp huzur bulabilir, masaj öncesi veya sonrası jakuzisinde dilediğiniz kadar zaman geçirip jakuzi bar’da içeceğinizi keyifle yudumlayabilirsiniz. Jakuzi sonrasında SPA deneyiminizi alanında uzman masaj terapistlerimizden alacağınız masajla taçlandırabilirsiniz.

Marge Boutique Hotel Adres:

Adres: Ilıca Mahallesi 5117 Sokak No.1 Ilıca, Çeşme İzmir TURKEY

Telefon: +90 232 723 51 00

Fax: +90 232 723 5106

E-mail: info@margehotels.com

Marge Boutique Hotel Fotoğraflar






























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder