23 Mayıs 2019 Perşembe

Büyüleyici bir deneyim "Biblos Beach Resort Alaçatı"


Alaçatı’daki muhteşem körfezin uç noktasında konumlanmış birinci sınıf bir cennet. Biblos, unutamayacağınız bir tatil deneyimi için kristal mavi sulardan hayat veren spa bakımlarına, dünyanın en iyi yemek seçeneklerinden yıldızlarla sörf yapmaya ihtiyacınız olan her şeyi bir arada sunuyor.

İlhamını, yaklaşık 7000 yıl önce Akdeniz’de kültür ve ticaretin odak noktası olan, bölgeye altın çağını yaşatan Fenike’nin başkenti Byblos’tan alan BIBLOS Hotels & Resorts, sofistike ve rafine tatil destinasyonları arayanlar için cazibe merkezi haline gelen Alaçatı’da konumlanıyor.

Logosunu; Roma mozaiklerine, Trevi Çeşmesi’ne ve Karun Hazinesi’ne kadar dünya tarihine iz bırakan, eşsiz bir sembol olan Hippokampi’den alan BIBLOS Resort, Alaçatı’ya 12 ay boyunca hizmet verecek yepyeni bir yönetim anlayışı getiriyor. Alaçatı’ya özgü taş mimarisiyle Hindistan cevizi ağaçlarının içinde saklı avlusundan bohem lüks odalarının saf doğal mobilyalarına kadar özgün bir dekorasyon anlayışıyla tasarlanan

BIBLOS Resort, 110 metrekarelik süitleri, her zevke hitap eden odaları ve büyüleyici ortamı ile konfordan ötesini sunuyor.

BIBLOS Resort, Türkiye'nin ilk lüks termal spa’sı Alatıa Spa, gastronomi tutkunları için bölgenin lezzet öncüsü olmaya aday iddialı mutfağı ile Amante Restoran, Alaçatı’nın dünyaca ünlü denizine açılan plajı BIBLOS Beach Club, gün boyu nefis lezzetler sunan Brasserie Le Jour Alaçatı yazlarının en özel adresleri olmaya aday...

Palmiye dizili avluya bakan Cocos Havuz Bar, Biblos’un modern atmosferinin tam kalbinde, misafirlerin isteğine göre yorumlanabilen dengeli yemekler ve taptaze atıştırmalıklar sunuyor…

Hindistan cevizi ağaçları ve zeytinliklerle çevrili şık ve geniş tasarımlarıyla lüks, sofistike odalar.

Ege Denizine karşı tam boy pencerelerle cephelenmiş, günışığını kucaklayan panoramik süitler. Swim-up süitleri havuza doğrudan bağlantısı olan özel terasları, doğal ahşap döşemeleriyle zarif ve sade odalar…

Muhteşem günbatımı manzarası ve dalgaların sesi eşliğinde, zevkle döşenmiş bir atmosferde nefis bir akşam yemeği deneyimi.

Amante Restoran enfes Akdeniz yemeklerinin modern yorumlamalarına sofistike bir dokunuş getiriyor ve sizlere hem son derece çarpıcı hem de bir o kadar narin lezzetler sunuyor.

BIBLOS BEACH CLUB

Açık krem rengi yumuşacık kumlar ve masmavi suların buluştuğu noktada sükunet dolu, rüzgar sörfü ve yelkencilik gibi aktivitelerin tadını çıkarabileceğiniz, sonsuzluk havuzu, kokteyl bar ve özel pavilyonlar ile çevrelenen bir kumsal..
HAVUZLAR
Denizle dans eden, standart ve tuzlu su seçenekleri, duyulara nüfuz eden ve size ihtiyaç duyduğunuz serinliği daima sunmaya hazır açık ve kapalı yedi muhteşem havuz…


YEME İÇME
Her damağı tatmin edecek enfes mutfak yorumlarını bulabileceğiniz bu muhteşem lokasyonda, Ege mutfağının en iyi yemeklerinin tadını çıkarın.

Sade ama üstün lezzetler, zarif iç ve dış mekânlarda gün boyu sizinle.

Altın rengi kumlarda güneşlenmeyi, elmas gibi parlayan dalgalarda sörf yapmayı ya da Beach Bar da serin bir bardak kokteyl ve nefis atıştırmalıkların tadını çıkarmayı da tercih etseniz, Biblos Beach Club tüm yazınızı geçirmek isteyeceğiniz mükemmel mekân.

“Yılın Düğünü” sizinki olsun

Büyüleyici atmosferi, her detayı incelikle düşünülmüş mükemmel mimarisi, maviyle yeşilin kusursuzca buluştuğu doğası, şımartan servis kalitesi ve muhteşem lezzetleriyle masalsı düğünler Biblos imzası taşıyor.

10 kişiden 1000 kişiye kadar düğün organizasyonlarının gerçekleşebileceği Biblos Resort, Alaçatı; dilerseniz özel beyaz kum plajında denizin üzerinde romantik bir düğün setup’ına, palmiyelerle çevrili havuzlarında hayalinizdeki yaz düğünlerine, dilerseniz de 7,5 metre yüksekliğindeki tavanlarıyla istenirse üçe bölünebilen 600 kişilik ihtişamlı Balo Salonunda dillere destan düğünlere ve sonrasında after party’lere ev sahipliği yapacak zengin mekan seçenekleriyle fark yaratıyor.

FITNESS
Her detayıyla kusursuz bir spor alanında
muhteşem bir fitness deneyimi...

KUAFÖR
Modern dekoru ve ekipmanlarıyla çok özel bir konsept kuaför.

HAVAALANI TRANSFER
Ayrıcalıklı ve konforlu servisiyle
size özel, çok şık bir yolculuk keyfi...

İMKANLAR
ÜCRETSİZ HİZMETLER 
Misafir İlişkileri / Bavul Odası / Otopark / Uyandırma Servisi / WI-FI

ÜCRETLİ HİZMETLER 
Vale Hizmeti / Transfer Hizmeti / Araç Kiralama / Doktor / Çamaşır Yıkama / Kuru Temizleme / Kuaför & Güzellik Salonu

KONUM
Biblos Resort Alaçatı, güneş ve sörf severler için Alaçatı’nın en mükemmel noktasında, Alaçatı köyünden araçla 5 dakika mesafede...

BIBLOS RESORT, ALAÇATI.

Telefon: +90 232 335 00 00 
E-posta: reservation@biblosresorts.com

Adres: Alaçatı Mahallesi, 18012 Sokak 2/A 35930
Çeşme, İzmir - TÜRKİYE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder