28 Mayıs 2019 Salı

Wineport Lodge Ağva

Wineport Lodge Ağva, İstanbul’un yanı başında doğa ile baş başa kalabileceğiniz Ağva’da yer alıyor. Göl kıyısındaki gürültüden uzak konumu, güler yüzlü personelleri ve muhteşem manzaraları ile huzur dolu bir tatil vadediyor.

Güneşin ve suyun tadını çıkarabileceğin açık yüzme havuzu, gün içinde doyasıya bronzlaşabileceğin güneşlenme terası ile konforunuza yönelik pek çok olanak bulunuyor. Plaja yalnızca 2 km mesafede bulunan tesisin, şık ve otantik bir atmosfer sunan odalarında keyifle konaklayabilirsiniz. Misafirlerin hoşça vakit geçirebileceği pek çok alana sahip olan tesisin, nehir kıyısındaki iskele restoranı da romantik ve huzurlu bir atmosfere sahip.

Açık ve kapalı restoranında seçkin lezzetlerle buluşabilirsiniz. Özel aracıyla seyahat eden misafirler için kendine ait bir otoparkı, iş amaçlı seyahat edenler için ise donanımlı bir toplantı salonu bulunuyor. Dileyen misafirler su sporları olanağından da yararlanabilir.

18 yıl önce bir hafta sonu İstanbul'dan Doğa'ya küçük bir kaçış ile başladı İlknur & Haşim'in hikayeleri. Bir dizi yanlış onları geceyarısı Ağva Riverside Otel'e getirdi. İyi ki de getirdi. O gün Ağva yolculukları başladı.

Geride bıraktıkları profesyonel hayatlarına dönüp bakmadılar. Wineport Lodge Ağva'nın her taşına, her çiçeğine, menüsüne, tarzına ruhlarını, zevklerini, emeklerini kattılar.

İstediler ki misafirleri de burada farklı lezzetleri, Ağva'nın keşfedilmesini bekleyen Doğa'sını, bilinmeyen yönlerini deneyimlesinler, ruhlarını dinlendirsinler.

Yolculuk keyifle hala devam ediyor..

Yeme İçme 

Yemek felsefemiz; doğal, yerel ve kaliteli olanı misafirlerimize sunmak.

İlknur Hanım'ın mevsimine göre hazırladığı ev yapımı reçeller kahvaltımızda mutlaka yeralıyor. Tüm peynir çeşitleri ve tereyağ Kandıra, Bal ise Ağva ve Şile yöresinden temin edilmekte.

Misafirlerimizin yerel tadları deneyimlemesi amacıyla, Ağva'nın Su Mancarı ve Kazayağı ile yapılmış börekleri, salata ve çorbaları menümüzde sunulmakta.

Ağva Limanı'na gelen taze balıklar (Tekir, Palamut, Lüfer, Hamsi, İstavrit, Çinekop, Sarıkanat, Barbun) mevsimine göre misafirlerimize arasıcak olarak servis edilmekte.
Neredeyse tüm İstanbul'un defne yaprağı Ağva'dan temin edilmekte. Biz de bu fırsatı değerlendirerek mutfağımızda defne yaprağını kullanmaktayız.

Wineport Lodge Ağva Adres
Ağva Göçe Mahallesi Dolmabahçe Caddesi No.48 34990 Şile, İstanbul Türkiye
+90 (216) 725 7525
info@wineport.com.tr

Wineport Lodge Ağva  Adres

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder