27 Mayıs 2019 Pazartesi

Rüzgarın adı: Viento, ‘‘Yaşa, Tat, Keşfet’’ "Alaçatı"

YAŞA, TAT, KEŞFET
Huzuru yakalamak isteyen gezginlerin eşsiz sığınağı, mavi ve beyazın huzur verici sakinliğinde doğayla iç içe verilecek bir molanın yegane adresi: Alaçatı…

Mavi çerçeveli pencerelerinden sakız sardunyalarının sarktığı, arnavut taşlarıyla kaplı sokakları komşu sohbetleriyle yankılanan, doğaya ve doğala olan saygı temeli üzerine kurulmuş, köy hayatının daimi hüküm sürdüğü köyümüz Alaçatı.

Alaçatı’nın tüm bu özelliklerini içinde barındıran, geleneklerine bağlı bir misafirhane, geçmişi günümüze uyarlayan, geleneksel tatları modern yorumlarla harmanlayan, Ege kültürünün temsilcisi, her köşesi ayrı bir ilham kaynağı, kişiye özel servisleri ile küçük mutluluklar peşinde koşan yeni bir Alaçatı masalı “Viento Hotel Alaçatı”.

Viento Hotel Alaçatı’nın mutfağında geleneklerden taşınıp gelen, tamamında ev sahiplerinin Seferihisar ve Ayvalık’taki zeytinliğinden, taş sıkma usulü ile elde edilen zeytinyağının kullanıldığı doyum olmaz yemeklerle tanışacak, kahvaltı sofralarında lezzete ve keyfe doyacaksınız.

Misafirlerine huzur ve dinginliğin yanı sıra kalite ve konfor sunmayı amaçlayan Viento Hotel Alaçatı, odalarındaki birinci kalite yatakları, lüks tekstilleri, işlemeli havluları, geçmişin mirasını taşıyan özel dokuma perdeleri ve jakuzili, havuzlu bahçesi ve keyifli müziklerin eşlik ettiği barı ile bu masalı mutlu sonla tamamlıyor.

150 YILLIK BİR ALAÇATI MASALI...

Viento Hotel Alaçatı’yı farklı kılan özelliklerden birisi de restore edilerek geçmiş zamanların ruhunu ve huzurunu birebir yansıtan 150 yıllık Alaçatı Taş Evidir. Tamamı taş ve ahşaptan oluşan bu evimizde Executive Spa Suite ve Presidential Spa Suite odalarımız yer almaktadır.

Dokusunu huzurdan yana kullanan, hayallerinizle sizi baş başa bırakacak, bir o kadar da eğlendirecek; dost sohbetlerin büyüsünü üzerinde taşıyan, damağınızı şenlendiren doğal tatları ile unutulmaz gurme sofraları kuracak Viento Hotel Alaçatı; çok özel misafirlerini, yani sizleri bekliyor.

Rüzgar sörfüne elverişli plajları, tarihi taş evleri ve şirin sokakları ile görenleri kendine hayran bırakan Alaçatı'da yer alan Viento Otel, misafirlerini doğa ile iç içe huzur verici ortamda ağırlıyor.

Tesisin konforlu tasarlanmış odalarında; minibar, merkezi klima, kettle, çay-kahve seti, kasa, buklet banyo ürünleri ve fransız balkon ve cumba bulunuyor. Misafirler odalarının fransız balkonunda ve cumbalarında doğanın sesi eşliğinde keyif dolu akşamlar geçirebilirler.

Tesise yakın bir yerde misafirlerin ücretsiz olarak kullanabilecekleri otopark yer alıyor. Resepsiyon 24 saat hizmet veriyor.

Her sabah misafirlere taze sebzelerden ve yöresel lezzetlerden oluşan zengin bir kahvaltı sunuluyor. Alaçatı'nın kafe ve restoranları tesise yürüme mesafesinde yer alıyor.

1.500 m² alan üzerine kurulu tesisin 20 odası bulunuyor.

Tesiste bulunan ala carte restaurant, açık restaurant, kapalı restaurantta yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Keyifli vakit geçirmeniz için tesiste bar bulunmaktadır. Otel Adnan Menderes Havaalanı'na 85 km, Alaçatı Merkez'ine , Çeşme'ye 10 km, İzmir'e 76 km uzaklıktadır.

Viento Hotel Alaçatı Adres :
Yeni Mecidiye Mah. 1039 Sok. No:18 Alaçatı İzmir / Türkiye
Telefon  : +90 232 716 95 85
E-Posta  : info @ vientoalacati.com

Viento Hotel Alaçatı Fotoğraflar













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder