27 Mayıs 2019 Pazartesi

Perdue Hotel Fethiye

Özgür; Sizi sınırlayan hiçbir şey yok, salıverin ruhunuzu ve kendinize dönün…

Maceracı; Merak edin, keşfedin, inanın siz her defasında şaşırtacak bir coğrafyadasınız…

Doğa dostu; Toprak kokusunun narenciye kokusuna karıştığı, denizin mavisinin ağacın yeşiline nazire yaptığı, Likya ışlşığının gece ayrı gündüz ayrı benliğinizi aydınlattığı bir düşler bahçesindesiniz…

Romantik Yaşamı, insanı, doğayı yeniden seveceğiniz, kendinizi ve sevginin gücünü hatırlayabileceğiniz evrenin en özel yerlerinden birindesiniz...

Perdue sizin yaşamınıza dair en özel anlarınızı, beraber bir hayata atılan adımın ilk başlangıcını ve ya en özel günlerinizi yeniden kurgulayıp yaratmanız için sunulmuş bir film seti, sizleri yönetmen, oyuncu, yapımcı olmaya davet eden bir masal dünyasıdır adeta. Kayaların üstündeki minderde günbatımını, kayaların arasına saklanmış doğal jakuziyi ve her biri birbirinden güzel köşeleri ile anılarınızı unutulmaz kılacak bir harikalar dünyasıdır !

Odalarımız
Türkiye'de hiç denenmemiş çadır/oda konseptini deneyerek belki de bir ilki yaşayacaksınız. Tamamen ahşap platform üzerine kurulmuş, her biri eşsiz manzaraya sahip konaklamanız,lüks bir otel odasında bulunan her türlü konfora sahip.

Tüm çadırlarımız doğayı hiç rahatsız etmeden, konforu en sade şekliyle yaşatmak için tasarlandı. Arzu ettiğiniz her an yanınızda olacak olan personelimiz sizi rahat ettirmek için elinden geleni yapacak,oda servisi ve temizlik hizmetleri evinizin rahatlığını aratmayacaktır

Odalarımızın tümünde banyo, jakuzi,klima,saç kurutma makinası ve kasa mevcuttur Tüm odalarımız aynı şekilde dizayn edilmiştir.Sadece konumlarına göre isimlendirilmiştir.

Lezzet
En son ne zaman toprağa basıp derin bir nefes aldınız, ya da rahat yatağınızda ama doğanın tam ortasında uyandınız kuş sesleri eşliğinde. En son ne zaman sabah kalkar kalkmaz denizde yıkadınız yüzünüzü, ya da kahvaltı için dalından kopardınız domatesi. Tabiatın bu kadar içinde ama konforun kucağında izlediniz mi mavi ve yeşili bu kadar uyumlu ve doğal?

Bölgemizin bize sunduğu ürünler mutfak şefimizin hünerli elleriyle buluşunca, ortaya damağınıza hitap ettiği kadar gözünüze de hitap eden bir lezzet şöleni ortaya çıkıyor..

Odun fırınında sizin yanınızda taptaze pişen ekmekler, pideler ve daha yöresel pek çok lezzetten oluşan serpme kahvaltımız güne iyi başlamanızı sağlayacak.

Gün içerisinde ustamızın hazırladığı ev yapımı makarnalar, dürümler, hamburgerler ve taptaze mevsim yeşillikleri ile hazırlanmış salatalarla akşam yemeğine kadar açlığınızı bastıracaksınız

Akşam yemeğinde ise, sonsuz deniz manzarası karşısında unutulmaz Akdeniz mutfağı lezzetlerini tatmak için sizı A’la carte restorantımıza davet ediyoruz. Sabahları balıkçımız ağını iskelemizde boşaltırken, size düşen denizden ne çıktıysa seçmek, ustamıza teslim etmek ve akşamı dört gözle beklemek..

Perdue Hotel İletişim
Uzunyurt Köyü, Kızılcakaya Mevkii Faralya, Fethiye, Muğla
+90 (252) 614 0091
bilgi@perdue.com.tr

Perdue Hotel Fotoğraflar





















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder