28 Mayıs 2019 Salı

Samimi bir Vaha; Su Hotel Bodrum

Su Otel, inkar edilemeyecek ve karşı konulamayacak kadar Türk güzelliğini sunuyor




Ege'nin incisi Bodrum'da doğal güzelliklerle çevrili huzur verici bir atmosferde misafirlerini ağırlayan Su Hotel Bodrum, keyif dolu bir tatil fırsatı sunuyor. 



Plaja yürüme mesafesindeki tesiste şezlong ve şemsiyelerle donatılmış olan açık yüzme havuzu yer alıyor. Bronzlaşmak isteyen misafirler, şezlonglarda dilediklerince vakit geçirebilirler.

Tesisin konforlu odalarında; klima, kanepe, kettle, balkon ve makyaj aynası bulunuyor. Tesise yakın bir konumda misafirlerin ücretsiz olarak kullanabilecekleri otopark mevcut.

Misafirlere sabahları tesis restoranında Ege kahvaltı sunuluyor. Pek çok kafe ve restoran tesise yürüme mesafesinde bulunuyor.

Bodrum’da; tekne turu, dalış ve kano gibi farklı aktiviteler gerçekleştiriliyor.

Su Hotel Bodrum, Bodrum Otogarı’na yürüme mesafesinde konumlanıyor.

Genel Bilgiler

Su Hotel Bodrum, odalarına giriş, saat 14:00'ten itibaren başlar. Odalardan çıkış saati ise en geç 11:00'dir. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı mevsim koşullarına bağlıdır.

Aile odaları veya bazı özel odalar haricinde, diğer odalarda yapılacak 2 + 2 veya 3 + 1 konaklamalar, odada sıkışıklık yaratabilir ve verilen ilave yataklar sabit yatak konforunda olmayabilir.

Konum, haritalar ve otelin genel alanlara mesafesi mümkün olduğunca bilgi sunmak içindir. Bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. En güncel tam yerleşim bilgileri ve yönlendirmelerini temin etmek için doğrudan otel ile iletişime geçilmesi yolcunun kendi sorumluluğundadır. Rezervasyonu yapan kişi otelde konaklayacak tüm kişilerin isimlerini doğru bir şekilde girmekle yükümlüdür. Rezervasyonunuzu yaparken doğru e-posta adresinin ve transferler için doğru cep telefonu numarasının girildiğinden emin olmak kişinin sorumluluğundadır.

Su Otel Bodrum Adres 
1201 Sokak, Tepecik Mah. Turgutreis Caddesi, 48400 Bodrum Merkez Muğla Türkiye


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder