31 Mayıs 2019 Cuma

Göcek Lykia Resort Hotel

GÖCEK LİKYA RESORT HOTEL



Göcek Lykia Resort Otel “Işıklar Ülkesi” Lykia'nın bu güzelliklerini sizlere sunmaktadır. Otelimiz görsel olarak Lykia esintileriyle süslenmiş olup 172m2 antik Lykia mühürlü havuzu ile bunu en iyi şekilde temsil etmektedir.Havuzumuz, yemyeşil bahçe alanının ortasında bulunmaktadır. Konsept olarak kısa ve uzun dönem tatil amaçına yönelik, tur organizasyonları yapan gruplara, toplantı ve seminer düzenlemek isteyen işletmelere , hafta sonu veya tatillerini ailesiyle birlikte nezih bir ortamda çeşitli çevre aktivitelerle geçirmek isteyen misafirlere hizmet vermek için tasarlanan Göcek Lykia Resort otelimiz yerli-yabancı konuklarına 12 yıldır hizmet vermektedir.

Göcek Lykia Resort Hotel Muğla, Göcek bölgesinde bulunmaktadır. Otel Dalaman Havaalanı'na 19 km, şehir merkezine 550 m uzaklıktadır. Tesis herşey dahil konseptinde hizmet vermektedir. Açık yüzme havuzunda eğlenerek serinleme imkanı bulabileceksiniz.

Tesis içerisinde yer alan masaj hizmetlerinden faydalanarak rahatlayabilir ve kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz. Konaklamanız boyunca faydalanabileceğiniz TV, telefon standart odalarda mevcuttur.

İhtiyacınıza göre tesisteki doktor, fotoğrafçı hizmetlerini kullanabilirsiniz. Tesiste bulunan ala carte restaurant, açık restaurant, kapalı restaurantta yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Konferans, toplantı, kongre ve organizasyonlarınız için uygun bir oteldir.

Keyifli vakit geçirmeniz için tesiste bar bulunmaktadır.

Göcek Lykia Resort Hotel Adres

Cumhuriyet Mah. 109 Sok. No:3 48310 Göcek Fethiye Muğla Türkiye
+90 252 645 2828
0850 811 8939 Rezervasyon
info@argrup.org
www.goceklykiaresort.com

Göcek Lykia Resort Hotel Fotoğraflar
























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder